Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αναστασιάδης: «Χωρίς τη βοήθεια της Παναγίας δεν γίνεται τίποτα»

Στην συνδρομή της… Παναγίας, για ακόμη μια φορά, στάθηκε ο νέος προπονητής του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης, ώστε η ομάδα του να τα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Αναστασιάδης: «Χωρίς τη βοήθεια της Παναγίας δεν γίνεται τίποτα»
Ο Πλατανιάς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λίγκας και ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι με την βοήθεια της Παναγίας όλα γίνονται.

Ο προπονητής των Κρητικών αναφέρθηκε επίσης και στη δουλειά που έχει να κάνει για να αντιστρέψει το κλίμα στην ομάδα λέγοντας ότι δεν έχει καθόλου χρόνο, αλλά θα προσπαθήσει με τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν κάτι διαφορετικό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επάνοδό του στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων:

«Κατ” αρχήν να πω ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Και λίγο χρόνο. Ή, αν θέλετε, καθόλου. Αλλά θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά αυτά να κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γιατί άμα κάνουμε το ίδιο καταλαβαίνετε ότι θα έχουμε τα ίδια προβλήματα. Πιστεύω ότι η δουλειά που έγινε από τους δύο προηγούμενους προπονητές που ήρθαν και μάλιστα τον τελευταίο, τον Αναστόπουλο, ήταν καλή, οπότε δεν θα έχουμε τόσο πολύ μεγάλα προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά χωρίς τη βοήθεια της Παναγιάς δεν γίνεται τίποτε. Να το γνωρίζετε. Και βέβαια θα αρχίσουν πάλι μερικοί να λένε, αλλά αυτή τη στιγμή, για να γίνει αυτή η διαφορά, πρέπει να βοηθήσει η Παναγιά. Να βοηθήσει ο Θεός να τα κάνουμε καλά, να με φωτίσει κι εμένα να τα κάνω καλύτερα απ” ό,τι τα έκαναν οι προηγούμενοι».

Για το αν οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται πίεση και άγχος:

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Θα φανεί στον δρόμο τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή είναι μια κατάσταση, την οποία τη γνωρίζετε όλοι. Οποιαδήποτε λέξη συμπληρώσω θα είναι λάθος».

Για τον επόμενο αγώνα της Χανιώτικης ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζεις με τον πρωταθλητή εκτός έδρας. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, με τιμωρίες καρτών. Θα αναγκαστούμε να κάνουμε μια εντεκάδα ανάγκης, αλλά εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι το τι θα κάνουμε εδώ, στις προπονήσεις, ούτως ώστε να κάνουμε μια καλή παρουσία το Σάββατο με τον Ολυμπιακό».

Για το αν παρακολουθούσε την ομάδα του Πλατανιά Χανίων το τελευταίο διάστημα και αν έχει διαμορφώσει γνώμη για τους ποδοσφαιριστές:

«Όλες τις ομάδες τις παρακολουθώ. Αλίμονο, η δουλειά μου είναι αυτή».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Βάσκο Φαΐσκα τόνισε:

Για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Πλατανιάς Χανίων και για την αλλαγή προπονητή:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση σίγουρα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλάξαμε προπονητή και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει, ότι θα δώσει αυτή την εμπιστοσύνη, που στη δεδομένη στιγμή δεν έχουμε, γιατί είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Πιστεύω ότι ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται να έχει πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Πρωτίστως εσύ είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου και δεν μπορείς συνεχώς να περιμένεις από τον προπονητή να σου «δίνει» εμπιστοσύνη. Φυσικά, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και η ομάδα άλλαξε προπονητή. Γι” αυτό είπα ότι ελπίζω ο νέος προπονητής να μας βοηθήσει να επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι είναι πιθανό να κερδίσεις κάτι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενάντια στον πρωταθλητή Ελλάδας, την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας σίγουρα. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να πάμε εκεί, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και, αν είναι δυνατόν, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν πιστεύει ότι ο Πλατανιάς Χανίων θα παραμείνει στη Super League:

«Φυσικά».

Επίσης μίλησε και ο Αντάρ Γιαχία, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, ο οποίος τόνισε:

Για τις εντυπώσεις του αναφορικά με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων:

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι της ομάδας, η Διοίκηση και οι συνεργάτες της, αγαπάνε την ομάδα και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί με κάνει να δίνω κι εγώ τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται -βαθμολογικά- η Χανιώτικη ομάδα:

«Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Αλλά υπάρχουν ακόμη δέκα παιχνίδια και η βαθμολογική διαφορά της ομάδας μας από άλλες ομάδες δεν είναι μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι πιθανά. Αυτό δεν είναι μόνο λόγια. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε πόντους και να παραμείνουμε στη Super League».

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή:

«Είμαι, ουσιαστικά, λίγες ημέρες στην ομάδα. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και να μη μιλάμε πολύ. Απαιτείται δουλειά και κατάκτηση βαθμών στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Κατά το παρελθόν το έχω ξαναζήσει αυτό με άλλες ομάδες. Μια μικρή ομάδα μπορεί να κερδίσει μια μεγάλη ομάδα. Αυτό μόνο το ποδόσφαιρο το προσφέρει. Δεν είναι απίθανο. Βέβαια, εμείς δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δέκα παιχνίδια και πρέπει σε όλα να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε βαθμούς. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά δεν επικεντρώνω την προσοχή μου μόνο στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: