Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

“Σε φοβερή φόρμα η Μπενφίκα”

coelio
Ο πρώην παίκτης του Άρη αλλά και της Μπενφίκα ,Νούνο Κοέλιο , ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Πορτογαλία και στην Αρούκα μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε επίσης και στον Άρη και την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την Αρούκα : «Η ομάδα πάει πολύ καλά, είναι η πρώτη χρονιά στην πρώτη εθνική και προσπαθούμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η πορεία μας μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά και εγώ τα πηγαίνω πολύ καλά».
Για την Μπενφίκα: «Την είδα στο χθεσινό(11/2) παιχνίδι κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Η Μπενφίκα ήταν φοβερή και άνετα θα μπορούσε να λήξει με τέσσερα με πέντε γκολ διαφορά. Η Σπόρτινγκ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δεν έφτασε καν στην περιοχή των γηπεδούχων».
Για τα δυνατά της στοιχεία: «Την διαφορά την κάνει το κέντρο της το οποίο πραγματικά είναι εξαιρετικό. Οι Γκαιτάν και Πέρεζ είναι εκπληκτικοί ενώ και ο Φέισα έχει καλύψει επάξια την θέση του Μάτιτς.
Η ομάδα έχει αλλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές και είναι πολύ καλύτερη από την αρχή της χρονιάς, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσει κάποιος αντίπαλος. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και ενώ δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά , αυτή την στιγμή αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο».
Για το παιχνίδι στο «Ντα Λουζ»: «Οι οπαδοί της Μπενφίκα είναι φανατικοί και γεμίζουν το γήπεδο, θα είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα στην Πορτογαλία. Θα έχει πάνω από 50000 κόσμο και ο ΠΑΟΚ θα έχει δύσκολο έργο.
Για το παιχνίδι στην Τούμπα: «Το πρώτο ματς της Τούμπας θα είναι πολύ δύσκολο για την Μπενφίκα, θα είναι αποφασιστικής σημασίας και οι οπαδοί σίγουρα θα γεμίσουν το γήπεδο. Θα είναι σαν τα ΠΑΟΚ-Άρης.
Είναι μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, Άμα έπρεπε να διαλέξω κάποιων θα έλεγα τον Λιμα και τον Γκαιτάν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει
Για το ποιος είναι το φαβορί: «Η Μπενφίκα έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και είναι απόλυτο φαβορί για την πρόκριση».
Για τον Άρη: «Μου άρεσε πάρα πολύ η ζωή στην Ελλάδα, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Άρη, ο κόσμος ήταν φοβερός και είναι οι καλύτεροι οπαδοί που είχα ποτέ. Πραγματικά ήταν από τα καλύτερα μου χρόνια ,το πέρασμα μου από την Ελλάδα
Είναι αρκετό δύσκολο να δεις τα παιχνίδια του Άρη στην Πορτογαλία αλλά πάντα κοιτάω τα αποτελέσματα, εύχομαι και ελπίζω να φύγει γρήγορα από αυτήν την άσχημη θέση που βρίσκεται».

Για το αν θέλει να επιστρέψει: «Το σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από κάποιους ανθρώπους του Άρη. Μιλάω αρκετές φορές και με τον Πουλίδο αλλά και με τον Αγκάνθο. Μου έχουν πει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά θέλουν πολύ να αλλάξουν τα πράγματα και να σωθεί η ομάδα».
Για το τι θυμάται από τα ντέρμπι στην Τούμπα: «Η εμπειρία είναι ξεχωριστή από το γήπεδο της Τούμπας, ο κόσμος ήταν πραγματικά απίστευτος».
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη: «Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, και πρέπει να είναι μαζί της μέχρι το τέλος για να καταφέρει να σωθεί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: