Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Βάλτε τους να παίζουν κάθε βδομάδα!!

«Ντου από Παντού» για το Ατρόμητος – Ολυμπιακός, την πρόκριση των ερυθρόλευκων, την διαιτησία, αλλά και το ματς που είδαμε. Αν κάποιος γουστάρει να βλέπει μπαλίτσα, τότε ένα πράγμα θα ζητήσει από την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα. Βάλτε τους να παίζουν κάθε βδομάδα μεταξύ τους τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.
Καμία πρόβλεψη
Είναι, δηλαδή, τα μοναδικά ματς που υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον. Δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις τι θα γίνει. Αν θα καταφέρει να κερδίσει ο Ολυμπιακός, αν θα πάρει αποτέλεσμα ο Ατρόμητος, τι θα συμβεί τέλος πάντων. Άσε που απολαμβάνεις και μερικές στιγμές πραγματικά καλού ποδοσφαίρου.
Η πολυτέλεια
Κι εντάξει, τους παίκτες του Ολυμπιακού τους ξέρουμε. Εδώ υπάρχει η πολυτέλεια να κρατάει μέχρι το 83’ τον Σαβιόλα στον πάγκο. Λέει πολλά αυτό. Και ειδικά ο Ολαϊτάν σήμερα οργίασε.
Δεν χορταίνεις
Μήπως, όμως, πολλές ομάδες έχουν αυτό το αλάνι τον Ούμπιντες; Δεν χορταίνεις να τον βλέπεις, περιμένοντας τι θα σκαρφιστεί. Ή διαθέτουν τέτοια φοβερή αμυντική λειτουργία αρκετοί σύλλογοι στην Ελλάδα;
Κι… εφιάλτης
Τώρα, βέβαια, υπάρχει και μια διαφορετική οπτική σ’ αυτό που ξεκινήσαμε να λέμε. Ο παράδεισος, δηλαδή, του να βλέπεις κάθε βδομάδα τα αμφίρροπα ματς μεταξύ Ατρόμητου και Ολυμπιακού, μπορεί να γίνουν κι… εφιάλτης. Μετά τα αποψινά, ίσως κάποιος να την γύριζε κι αλλιώς την κουβέντα. Δεν θα είναι μαρτύριο, δηλαδή, αν κάθε εβδομάδα τα Ατρόμητος – Ολυμπιακός τα σφύριζε το σημερινό διαιτητικό τρίο; Μιλάμε τώρα για γέλια και για κλάματα. Ούτε που ξέρανε τι κάνανε οι άνθρωποι.
Ισορροπία
Τέλος πάντων. Ο Ολυμπιακός πέρασε στην επόμενη φάση, όμως ο Ατρόμητος έδειξε ότι έχει ανέβει κυβικά. Δεν είναι τυχαίο ότι σε έξι ματς πέρυσι και φέτος ο Ολυμπιακός έχει δυο νίκες στο γκολ (η μια με ανατροπή), ο Ατρόμητος έχει ένα διπλό, ενώ τρία ματς λήξανε ισόπαλα. Ισορροπία, δηλαδή.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: