Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Και ο Ραϊόλα για Κάμπελ!!

Συνάντηση με τον Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να έχει ο Μίνο Ραϊόλα για την υπόθεση του Μάριο Μπαλοτέλι, με τον γνωστό ατζέντη – όπως αποκαλύπτει η SportDay - να συζητά και εκείνη του Τζόελ Κάμπελ.

Και ο Ραϊόλα για Κάμπελ
Έναν ακόμη «σύμμαχο» στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον Τζόελ Κάμπελ φαίνεται πως έχει στο πλευρό του ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο μάνατζερ του Κοσταρικανού - Χοακίμ Μπατίκα – είναι στην Αγγλία και συζητά με την Άρσεναλ για την μεταγραφή του πελάτη του στους Πειραιώτες.

Εκτός από αυτόν, όμως, ακόμη ένας ατζέντης θα κάνει κουβέντα με τον προπονητή των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο Μίνο Ραϊόλα θα βρεθεί στο Λονδίνο για να μιλήσει με τον Αλσατό προπονητή για την μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι, αφού ο αγγλικός σύλλογος φέρεται να δίνει 30 εκατ. ευρώ στη Μίλαν για να τον κάνει δικό του.

Έτσι ο Ιταλός θα εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη ευκαιρία και θα μιλήσει για την υπόθεση του Κάμπελ. Πολλές φορές στο παρελθόν ο γνωστός μάνατζερ έχει καταφέρει να κλείσει επιτυχημένα deal, κάτι που θα προσπαθήσει να επαναλάβει για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Πάντως, στην Αγγλία αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας με τους Λονδρέζους, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι ήδη στο Λονδίνο!

Μάλιστα, αναφέρονται και ποσά και αυτά ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ (!) και ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος φαίνεται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βενγκέρ για την επόμενη σεζόν.

Αυτό οφείλεται στην επιθυμία του να κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη, όπως είναι ο Ντράξλερ της Σάλκε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: