Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Το ντέρμπι θα κρίνει πολλά»

Παντζιαράς
Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Ανδρέας Παντζιαράς, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το κρισιμότατο ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Την Κυριακή έχουμε ένα καθοριστικό και για τις δυο ομάδες, ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά πράγματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Παίζει ο πρώτος με τον δεύτερος και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες πραγματικά είναι ένα επίπεδο ψηλότερα από όλες τις υπόλοιπες και σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε την δυνατότητα να δείξουμε και οι δυο για το τι μπορούμε να κάνουμε».
Για τα αγωνιστικά της ομάδας: «Έχουμε και τιμωρίες και προβλήματα,  αλλά είναι παιχνίδι παρουσιών και όχι απουσιών και πρέπει να σταθούμε στους παίκτες που θα παίξουν και όχι σε αυτούς που θα απουσιάσουν. Ελπίζω να ασχοληθούν όλοι με αυτά που θα γίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, να μην έχουμε παρατράγουδα και μην ασχοληθεί κανένας με την διαιτησία και θέλω να ελπίζω ότι η ομάδα μου θα κερδίσει στο τέλος.
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, στηρίζει την ομάδα, είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές. Γίνεται μια καινούργια αρχή και όλα θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς».
Για τους στόχους: «Ο στόχος είναι η πρώτη θέση, για αυτό δουλεύουμε και ευελπιστούμε να το πετύχουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: