Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Θετικοί, αν περιοριστούν οι δανεικοί»

Θετικός στο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν Β’ ομάδες –όπως προτάθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας- είναι ο Παναθηναϊκός, αρκεί βέβαια με αυτό το πλάνο να μπει... μέτρο στο θέμα των δανεισμών.

«Θετικοί, αν περιοριστούν οι δανεικοί»
Επί τάπητος έχει τεθεί το θέμα δημιουργίας Β’ ομάδων για τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα, όπως προτάθηκε στο Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής κι ο Παναθηναϊκός παίρνει θέση επ' αυτού.

Απ’ το τριφύλλι ξεκαθαρίζουν πως είναι πρόθυμοι να μπουν –σε πρώτη φάση- σε ένα γόνιμο διάλογο όπου θα εξεταστεί λεπτομερώς το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμο το εν λόγω πλάνο.

Από εκεί και πέρα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι «πράσινοι», είναι θετικοί στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αρκεί βέβαια αυτό να επιφέρει περιορισμό των δανεισμών σε ομάδες μεταξύ του πρωταθλήματος, κάτι που επανειλημμένως έχει προκαλέσει αγανάκτηση στην ομάδα.

«Με αφορμή διάφορες «ερμηνείες» που δόθηκαν από την κουβέντα που έγινε στο χθεσινό ΔΣ της Λίγκας περί «Β’ ομάδας» καλό είναι να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα: Ο Παναθηναϊκός είναι θετικός με οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα περιορίσει το θέμα των δανεικών, κάτι άλλωστε που πρώτοι έχουμε θίξει. Στο πλαίσιο αυτό το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει σε μια επιτροπή η οποία θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους για το εάν και εφόσον μπορεί να προχωρήσει το συγκεκριμένο πλάνο. Επομένως μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω» τόνιζαν οι κύκλοι του Παναθηναϊκού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: