Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Πόλεμος» Παναχαϊκής-Ολυμπιακού Βόλου!

Νέα ανακοίνωση της Παναχαϊκής που απαντά σε αυτή του Ολυμπιακού Βόλου και θέτει ερωτήματα σχετικά με τον ποιος είναι ο πραγματικός μέτοχος και πρόεδρος των Βολιωτών. Τα... χώνει στον Μπέο.

«Πόλεμος» Παναχαϊκής-Ολυμπιακού Βόλου!
Από απάντηση σε απάντηση και ο «πόλεμος» ανακοινώσεων συνεχίζεται ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά των Πατρινών να απαντήσουν στους «ερυθρόλευκους» σχετικά με την εγγυητική επιστολή και τους ισολογισμούς που αμφισβήτησαν οι τελευταίοι.

Φυσικά, οι «ροσονέρι» συνεχίζουν την «επίθεση», καθώς αναρωτιούνται για το ποιος είναι πραγματικά ο μέτοχος κι ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ, ενώ από... κόσκινο περνάει και ο Αχιλλέας Μπέος τον οποίο χαρακτηρίζουν «φαλακρό, ευτραφή και κάτοικο Μονακού»!

Η ανακοίνωση:

Πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι 18 ΠΑΕ αποφάσισαν να μην καταθέσουν εγγυητική επιστολή, αφού υπήρξαν συζητήσεις, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, ότι θα καταργηθούν οι εγγυητικές, σε κάθε δε περίπτωση θα μειωθεί το ποσό τους και την ίδια τακτική με εμάς, κράτησαν και οι υπόλοιπες 18 ΠΑΕ.

1ον, Αλήθεια, εσείς τι ποσό εγγυητικής έχετε καταθέσει;

2ον, Όσον αφορά τον ισχυρισμό σας, ότι δήθεν δεν έχουμε δημοσιοποιήσει ισολογισμούς, φαίνεται ότι δεν διαβάζετε οικονομικές εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, αλλά μόνο τοπικές εφημερίδες του Βόλου.

3ον, Καταλάβαμε γιατί δεν απαντάτε τίποτα για το περιεχόμενο της ένστασης σας.

Αλήθεια μπορείτε να μας ενημερώσετε ποιος είναι ο πραγματικός μέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και ποιος πραγματικός Πρόεδρος, φαλακρός και ευτραφής, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές στην πόλη του Βόλου, «κάτοικος Μονακού» μπήκε στα αποδυτήρια και επί μισή ώρα συζητούσε «πολιτισμένα» με τους παίκτες; Εσείς σίγουρα δεν ήσασταν και αυτό το γεγονός αποτέλεσε και την αιτία της καθυστέρησης της συνέντευξης Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: