Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Χαρούμενος που επέστρεψε στη «Σελεσάο» ο Φερναντίνιο!!

Την ικανοποίηση του για την κλήση του στην εθνική Βραζιλίας για το φιλικό παιχνίδι με τη Νότιο Αφρική εξέφρασε ο Φερναντίνιο της Μάντσεστερ Σίτι.

Χαρούμενος που επέστρεψε στη «Σελεσάο» ο Φερναντίνιο
Ικανοποιημένος δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο, για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του εν όψει του φιλικού ματς με τη Νότιο Αφρική.

Ο προπονητής της «Σελεσάο», Λουίς Φελίπε Σκολάρι, υπολογίζει τον 28χρονο χαφ για τον αγώνα που θα γίνει στη Τεχεράνη στις 5 Μαρτίου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Globo Esporte», ο διεθνής άσος τόνισε ότι περίμενε με ανυπομονησία να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο. Μάλιστα, το γεγονός ότι πραγματοποιεί καλή σεζόν με τον σύλλογό του, τον κάνει να ελπίζει πως θα βρεθεί και στο Μουντιάλ που θα γίνει στην πατρίδα του.

«Περίμενα να κληθώ επειδή ό,τι έχω πετύχει στη Μάντσεστερ Σίτι τους τελευταίους μήνες στόχευε στην κλήση μου. Όταν κατάλαβα ότι συμπεριλαμβάνομαι στη λίστα των παικτών για τα φιλικά, ένιωσα απίστευτη χαρά. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα . Εάν έχω την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι και στην τελική λίστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Φερναντίνιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: