Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«Aντέχουμε στην πίεση»

antonio-conte-scudetto-lebih-penting-dari-liga-europa-06b88aa
Ο προπονητής της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε έδειξε να μην ανησυχεί για την πίεση ενόψει της ρεβάνς με την Φιορεντίνα για την φάση των ”16” του Εuropa League αλλά οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών του.
Αναλυτικά:
«Η πίεση υπήρχε, υπάρχει και πάντα θα υπάρχει στην Ιταλία και ειδικά σε εμάς. Για την Γιουβέντους υπάρχει πίεση σε κάθε αγώνα καθώς πάντα έχουμε ως στόχο τη νίκη οπότε το γεγονός ότι υπάρχει τώρα πίεση για την ρεβάνς δεν αλλάζει κάτι»
«Η Γιουβέντους είναι ταυτισμένη με το Champions League οπότε τη φετινή σεζόν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι δεν κάναμε όσα έπρεπε σε αυτή την διοργάνωση. Από την στιγμή, βέβαια, που είμαστε στο Europa League τώρα, θα πρέπει να τιμήσουμε αυτή τη διοργάνωση με υπερηφάνεια, ενθουσιασμό, θέληση, ό,τι έχουμε».
Για τους τραυματισμούς: «Για πρώτη φορά στη θητεία μου στη Γιούβε έχουμε τόσα προβλήματα και αυτό σημαίνει ότι ίσως έπρεπε να κάνω περισσότερο rotation στα προηγούμενα παιχνίδια».
Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους ταξίδεψε στη Φλωρεντία χωρίς τους: Μπαρτσάλι, Μαρκίσιο, Τζιοβίνκο, Ογκμπόνα, Πελούζο λόγω τραυματισμών.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: