Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Παράπονα από Αναστασίου για τη διαιτησία!

Υπερβολικό χαρακτήρισε τον αριθμό των φάουλ που κέρδισε ο ΟΦΗ, ο Γιάννης Αναστασίου. «Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό σπορ», σχολίασε και τόνισε πως η ομάδα του κινδύνευσε μόνο από στημένες φάσεις.

Παράπονα από Αναστασίου για τη διαιτησία
Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε ο Παναθηναϊκός στη σημερινή αναμέτρηση, όπως ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε πως η ομάδα του απειλήθηκε μέσω στημένων φάσεων, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Δεν κινδυνεύσαμε, ξέραμε μόνο ότι ο ΟΦΗ μπορεί να μας απειλήσει από στημένα. Δυστυχώς από μια τέτοια φάση φάγαμε το γκολ. Εμείς είχαμε δυο μεγάλες φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε καλή εικόνα στον χώρο του κέντρου. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον αντίπαλο. Ο ΟΦΗ είναι μια δύσκολη ομάδα που παίζει σφιχτά. Δύσκολα τις βάζεις γκολ με τον τρόπο που αγωνίζεται. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βάλαμε την μπάλα κάτω, παίξαμε πιο ορθόδοξα στην επίθεση. Σε μια από αυτές θα μπορούσαμε να σκοράρουμε», ανέφερε ο 41χρονος προπονητής, ο οποίος έχει παράπονα από τη διαιτησία του σημερινού ματς.

«Δεν έχω μιλήσει 9 μήνες για την διαιτησία. Κάτι κάνουμε λάθος. Δεν ξέρω αν το κάνουμε εμείς ή το κάνουν κάποιοι άλλοι. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε 30 φάουλ εναντίον μας. Το ποδόσφαιρο είναι ανδρικό σπορ. Είναι υπερβολή σε κάθε αγώνα να έχουμε τόσα φάουλ εις βάρος μας. Και οι 6 διαιτητές σήμερα φαίνεται ότι έβλεπαν κάτι διαφορετικό. Δεν αποτελεί δικαιολογία για το παιχνίδι αυτό. Δημιουργούν ένα εκνευρισμό και ένα φόβο στους παίκτες μου. Εμείς καταλαβαίνουμε το ανθρώπινο λάθος, αλλά όχι την υπερβολή», τόνισε ο προπονητής των «πρασίνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: