Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φώτσης: «Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον Ζοτς»

Η πολύχρονη εμπειρία του με προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν βοηθά σε κάτι τον Αντώνη Φώτση εν όψει της αναμέτρησής τους στον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Φώτσης: «Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον Ζοτς»
Αφοσιωμένος στο καθήκον, αν και αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες λόγω της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμφανίστηκε ο Αντώνης Φώτσης.

«Η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει δώσει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και θέλουμε πολύ τη νίκη. Έχουμε ζήσει μαζί με τον κόουτς μεγάλες στιγμές, αλλά πλέον είναι προπονητής της Φενέρ και ο καθένας θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να κερδίσει η ομάδα του», ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ.

Ερωτηθείς αν η πολύχρονη «μαθητεία» του στο πλευρό του Σέρβου τεχνικού θα τον βοηθήσει αγωνιστικά στο παιχνίδι της Πέμπτης, είπε: «Το να γνωρίζεις κάποια πράγματα έχοντας δουλέψει μαζί του βοηθά κάπως, αλλά με έναν τέτοιο προπονητή δεν ξέρεις ποτέ τι μπορείς να περιμένεις και πρέπει να δίνεις το 120% στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: