Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Υψηλές πτήσεις με… άνεση!!

Με άνετη νίκη έπιασε την δεύτερη θέση η Μάδεργουελ! Υποδεχόμενη την Ιβερνές σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Premier της Σκωτίας επικράτησε εύκολα (2-0).

Υψηλές πτήσεις με… άνεση
Εξαργύρωσε την πολύ καλή της πορεία με υψηλές πτήσεις!

Η Μάδεργουελ υποδέχθηκε την Ιβερνές σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Premier Σκωτίας και με την άνετη επικράτησή της (2-0) βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πιάνοντας την Αμπερντίν.

Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι δεν «πατάνε» καλά το τελευταίο διάστημα. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό και παράλληλα χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δίχως να έχουν σκοράρει μάλιστα.

Από την αρχή η ομάδα του Στιούαρτ Μακαλ έδειξε τις διαθέσεις της. Μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά έπρεπε να περιμένει το… διαβολεμένο οκτάλεπτο για να κάνει τη διαφορά.

Μετά την συμπλήρωση του ημιώρου, οι Έινσγουορθ (26’) και Σάτον (34’) έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, με τον 30χρονο Άγγλο να φτάνει τα 17 γκολ στη φετινή σεζόν, κάτι που συνεχίζει να τον διατηρεί στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: