Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια, μαγική εικόνα»

Άδικο βάσει αγωνιστικής εικόνας και διαιτητικών αποφάσεων χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια, μαγική εικόνα»
Για μαγική εικόνα έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία του Κάιπερς στο «Όλντ Τράφορντ»: «Νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν καταπληκτική εμφάνιση. Το τελικό 3-0 είναι μαγική εικόνα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες που δεν υπήρξαν. Δεν αποβλήθηκε παίκτης της Μάντσεστερ με κίτρινες κάρτες που δεν έδειξε ο διαιτητής και είχαμε κατοχή μπάλας και 14 τελικές προσπάθειες», τόνισε αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ και κατέληξε:

«Για πρώτη φορά που παρακολουθώ ποδόσφαιρο, είδα αγγλική ομάδα, να αμύνεται, οι παίκτες να πέφτουν κάτω και να κάνουν καθυστερήσεις. Είμαι περήφανος και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Με συνεχάρησαν από την Αθήνα και μου τόνισαν πως ήταν μαγική εικόνα και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: