Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«Πήραμε το αβαντάζ, για τη νίκη στη Λεωφόρο»

Δεν φοβήθηκε τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ και για αυτό κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0), σύμφωνα με τον σκόρερ των Κρητικών, Θανάση Παπάζογλου, που τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει για τη νίκη στη Λεωφόρο.

«Πήραμε το αβαντάζ, για τη νίκη στη Λεωφόρο»
Πάρα το 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ θα παίξει και δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου για τη νίκη, όπως δήλωσε ο σκόρερ των Κρητικών, Θανάσης Παπάζογλου.

«Κοιτάξαμε στα ίδια στον αντίπαλο δεν φοβηθήκαμε και δίκαια φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε ένα αβαντάζ. Θα πάμε στη Λεωφόρο να παίξουμε σαν να είναι το παιχνίδι 0-0 και να πάρουμε και εκεί τη νίκη», σχολίασε ο Έλληνας φορ στον OTE TV.

Σε ότι αφορά τη σεζόν που πραγματοποιεί και αν είναι η χρονιά του, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν είναι η χρονιά μου εγώ αισθάνομαι πολύ καλά. Με βοηθάει η ομάδα ο προπονητής, βοηθάω και εγώ την ομάδα με τα γκολ μου με το να δίνω τις πάσες στους συμπαίκτες μου. Μου βγαίνει πάρα πολύ. Με εμπιστεύθηκαν πάρα πολύ. Βρήκα τον εαυτό μου. Νομίζω είναι και η στήριξη του κόσμου. Και εγώ παιχνίδι με το παιχνίδι με βοήθησαν τα συνεχόμενα παιχνίδια και κατάφερα και δείχνω αυτό το πρόσωπο».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Στάθης, ανέφερε: «Το καλό είναι ότι ανανεώνουμε το ραντεβού μας. Περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Δημιουργήσαμε φάσεις και νομίζω ότι πάμε με ένα καλό σκορ στην Λεωφόρο. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός όλη αυτή την εβδομάδα και αν ήταν κάποιος στην Κρήτη θα καταλάβαινε τον σφυγμό που υπήρχε. Αυτό μας το μετέφερε και ο κόσμος και ο προπονητής και μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στην Λεωφόρο. Περιμένουμε έναν πιο επιθετικό Παναθηναϊκό καθώς κυνηγάει το σκορ. Εμείς θα είμαστε καλά στημένοι και πιστεύω θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: