Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ρομπέρτο: «Μας άξιζε κάτι καλύτερο»

Ο Ολυμπιακός άξιζε να έχει καλύτερο τέλος στο Champions League όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο μετά τον αποκλεισμό από τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ρομπέρτο: «Μας άξιζε κάτι καλύτερο»
Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού ήταν ο Ρομπέρτο θεωρώντας πως η ομάδα του άξιζε και μπορούσε κάτι καλύτερο απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ.

«Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από μας, εμφανίστηκε τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Μετά το 25ο λεπτό και το γκολ με πέναλτι που δεχτήκαμε τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα για μας μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κρίθηκε σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε.

Ερωτηθείς αν κρατά τα θετικά στοιχεία από την πορεία του Ολυμπιακού, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα να μιλάμε για θετικά πράγματα γιατί είμαστε πληγωμένοι. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στους ομίλους κι έναν πολύ καλό πρώτο αγώνα στη φάση των ‘16’. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια της ομάδας και ο Ολυμπιακός απέδειξε πως έχει δυνατότητας για κάτι καλύτερο. Πιστεύω πως μας άξιζε κάτι καλύτερο».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού. «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Είναι για μας ένα μεγάλο προνόμιο να έχουμε αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας, να ακούμε τη φωνή τους και να μας δείχνουν συνεχώς τι νιώθουν για την ομάδα. Τους περιμένουμε ξανά, όπως πάντα, να είναι και στη συνέχεια στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: