Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μίτσελ: «Είμαι υπερήφανος»

Στο ότι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», πρόσθεσε.

Μίτσελ: «Είμαι υπερήφανος»
Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού να πετύχει το γκολ της πρόκρισης στο «Ολντ Τράφορντ» εμφανίστηκε ο Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά ο Μίτσελ μίλησε για:

-το τι πήγε τελικά στραβά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;

«Αυτό που είναι άσχημο είναι το αποτέλεσμα που μας απογοήτευσε, γιατί είχαμε πολλές προσδοκίες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και πολύ σκληρή τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές μας που έχουν κάνει μία σπουδαία προσπάθεια. Δεν είχαμε επιτυχία σε καμία από τις δύο περιοχές και σε αυτή τη διοργάνωση το πληρώνεις πολύ ακριβά. Αν κάποιος ακούσει το αποτέλεσμα χωρίς να δει το παιχνίδι, θα σκεφτεί ότι το ματς είχε μία κατεύθυνση. Λάθος όμως. Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου μας ήταν ο Ντε Χέα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι μία εξήγηση, που το ματς ήρθε 3-0, αλλά είναι η πραγματικότητα».

-το αν συμφωνεί πως τελικά οι παίκτες του φοβήθηκαν:

«Όχι δεν συμφωνώ. Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά δεν οφείλεται σε φόβο ή προφύλαξη. Οφείλεται στο ότι έγιναν λάθη από έλλειψη στις κινήσεις μας. Στο παιχνίδι εμείς μπήκαμε αποφασισμένοι να παίξουμε δυνατά, να παίξουμε σε όλες τις περιοχές καλά, όμως ενώ είχαμε τα τρεξίματα και τα κατεβάσματα δεν είχαμε την επιτυχία στο τελείωμα. Αυτό στο ποδόσφαιρο αλλάζει την εικόνα. Και επίσης πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα στον αγώνα. Όμως στο ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι αρκετό. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει υψηλό επίπεδο».

-την γεύση που του αφήνει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ;

«Νιώθω άσχημα και απογοητευμένος, γιατί όταν μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τους παίκτες που έκαναν σπουδαία προσπάθεια χωρίς να έχουν πάρει το αποτέλεσμα, ήταν πραγματικά επώδυνο το συναίσθημα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλάμε για θετικές σκέψεις από τη στιγμή που χάσαμε μετά από μία τεράστια προσπάθεια».

-το τι θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω:

«Δεν ξέρω. Ίσως θα ήθελα να αλλάξω λίγο την αστοχία που είχαμε στις τελικές προσπάθειες και τα λάθη που κάναμε στην άμυνα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αποφύγω την ευθύνη, γιατί πραγματικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που έκαναν. Σήμερα τα έδωσαν όλα. Χθες σας μίλησα για το πώς είχα σχεδιάσει το παιχνίδι. Σήμερα όμως το κάναμε με σχετική επιτυχία. Δεν είχαμε μόνο κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Παίξαμε επιθετικά, ανοιχτήκαμε, είχαμε βάθος στο παιχνίδι μας, κατοχή της μπάλας. Είχαμε πολλές καλές στιγμές στο παιχνίδι μας, αλλά έλειψε η επιτυχία. Όταν λείπει η επιτυχία στο αποτέλεσμα, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: