Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Παρατείνεται η άδεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις!!

Μέχρι τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η άδεια των αθλητικών εγκαταστάσεων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για διεξαγωγή αγώνων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓΑ.

Παρατείνεται η άδεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις
Σε αυτή, επισημαίνει πως όσα γήπεδα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο, δε θα επιτρέπεται η διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων σε αυτά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων παρατάθηκαν μέχρι τις 30/06/2014, δηλαδή μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014, όπως γνωστοποίησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παράλληλα, όμως, με την παράταση αυτή δόθηκε αυστηρή εντολή, όπως από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015, δεν θα επιτραπεί να διεξαχθεί καμία αθλητική διοργάνωση σε γυμναστήριο που δεν θα διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Κατόπιν τούτου, επειδή η παραβίαση του νόμου αυτού είναι πολύ αυστηρή για τα αθλητικά σωματεία, αλλά και το γεγονός ότι το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας δεν θα δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνα, χωρίς την άδεια λειτουργίας του γυμναστηρίου, εφιστούμε την προσοχή από τώρα σε όλα τα σωματεία, ώστε να μεριμνήσουν, σε συνεργασία με τον Δήμο, για την έκδοση άδειας λειτουργίας των γυμναστηρίων τα οποία χρησιμοποιούν ως έδρα.

Κάθε σωματείο την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, θα είναι υποχρεωμένο να αποστείλει στην ομοσπονδία την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου όπου αγωνίζεται, καθώς, επίσης, όλα τα παραπάνω και για το εφεδρικό γυμναστήριο που έχει δηλώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: