Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ντόπες από Γιαννακόπουλο!!

Παρουσία του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σημαντικό, αλλά και ξεχωριστό παιχνίδι με τη Φενέρ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, για το Top 16.

Ντόπες από Γιαννακόπουλο
Ψυχολογικές ντόπες από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης των «πράσινων» με την Φενέρ του Ομπράντοβιτς, για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague (Πέμπτη, 20/03, 21:45). Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της. Παράλληλα όμως συνομίλησε με τους παίκτες εμψυχώνοντάς τα για το ματς με τον τουρκικό σύλλογο.

Κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον «Ζοτς» καθώς μόλις είχε αφιχθεί η αποστολή της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ.

Όσον αφορά στον αγωνιστικό; Θετικά είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Ο Ραμέλ Κάρι προπονήθηκε κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Φενέρ. Άγνωστο πάντως παραμένει αν και πόσο θα χρησιμοποιηθεί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Τζέιμς Γκιστ ο οποίος ούτε την Τετάρτη ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: