Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια…!

Θυμήθηκαν τις εποχές που πήγαιναν στο σχολείο οι μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, επισκεπτόμενοι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια…
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους νεαρούς μαθητές, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Αυτό που θα πρέπει να βάζετε πάντα σαν προτεραιότητα είναι τα μαθήματά σας και μετά τον αθλητισμό. Να αγαπάτε τα σπορ, ακόμη καλύτερα εάν σας αρέσει το μπάσκετ, που είναι πολύ όμορφο άθλημα. Έχουμε δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα, με τον Γιώργο Μπόγρη και τα υπόλοιπα παιδιά που δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό και ένα εξαιρετικό προπονητή και σας καλούμε να έρθετε να δείτε ένα παιχνίδι και να δείτε πόσο όμορφο άθλημα είναι το μπάσκετ και πόσο ωραία παίζει η ομάδα μας».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κάλεσε τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου να παρακολουθήσουν τον ερχόμενο αγώνα με την Κηφισιά στην Πυλαία.

Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος για δύο ολόκληρες ώρες μιλούσε στους μαθητές του σχολείου, υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα και για τα παιδιά του 17ου Δημοτικού Σχολείου που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο και βγήκε πολλές φωτογραφίες, με μαθητές, δασκάλους, ακόμη και τους γονείς.

«Ξεκίνησα το μπάσκετ πολύ μικρός. Όπως όλα τα παιδιά, έπαιζα στην αρχή ποδόσφαιρο, αλλά μετά παρακινήθηκα από τους φίλους μου και ‘κόλλησα’. Το μπάσκετ είναι πολύ ωραίο άθλημα και όσοι παίζετε το ξέρετε ήδη. Οι υπόλοιποι καλό είναι να το δοκιμάσετε. Θα σας αρέσει και θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε στο παιχνίδι μας με την Κηφισιά το ερχόμενο Σάββατο», τόνισε ο Έλληνας σέντερ και επανέλαβε την πρόσκληση προς όλα τα παιδιά του 3ου και του 17ου Δημοτικού Σχολείου, ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά.

Ο Μπόγρης μίλησε και στο επίσημο site της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για την εκδήλωση. «Ήταν μία φανταστική στιγμή για μένα, αλλά και τον πρόεδρο. Νομίζω ότι ειδικά εμείς οι αθλητές παίρνουμε ενέργεια από την αγάπη των παιδιών. Πέρασα δύο πολύ όμορφες ώρες και βλέποντας τόσο χαμογελαστά πρόσωπα, είμαστε και εμείς χαρούμενοι. Περιμένουμε όλα τα παιδιά στο γήπεδό αυτό το Σάββατο, τους το είπαμε ότι θέλουμε να έρθουν για να δουν όμορφο μπάσκετ και να αγαπήσουν το άθλημα και, ακόμη περισσότερο, την ομάδα.

Το παιχνίδι με την Κηφισιά είναι σημαντικό, θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τετράδα και θα παίξουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, οργανωμένη και νοικοκυρεμένη.

Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου και ξεκινάμε με τα παιδιά από το σχολείο που επισκεφτήκαμε σήμερα. Θα φορέσουμε την επετειακή φανέλα, θα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για μας, θα είναι στο γήπεδο και αστέρες του παρελθόντος, οπότε θα έχουμε μία ευθύνη παραπάνω για να παίξουμε καλά και να νικήσουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: