Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φουστέρ: «Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει»

Πικρή γεύση άφησε στον Νταβίντ Φουστέρ η ήττα και ο αποκλεισμός στο «Όλντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ.

Φουστέρ: «Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει»
Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, παρά τη μεγάλη προσπάθεια απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος, με δηλώσεις του στη «Δ.Τ», τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει να εδραιώνεται στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι ότι δεχτήκαμε τρία γκολ. Ηττηθήκαμε και μείναμε εκτός Champions League.

Πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αποκλείσεις τη Γιουνάιτεντ όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε. Το μόνο που μπορούμε ν α κάνουμε τώρα είναι να συγχαρούμε τον αντίπαλό μας».


Για το αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι απ’ το σημερινό ματς: «Θα ήταν ανοησία αν μιλούσαμε τώρα για το αν θα μπορούσαμε να διορθώσουμε κάτι. Η ομάδα έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μας και την ομάδας μας και να πούμε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει…». 


«Δεν δικαιώνει την προσπάθεια που κάναμε»
Εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού έπειτα από την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Ντελβέν Ντινγκά.

Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού προκειμένου να φύγουν με την πρόκριση από το «Ολντ Τράφορντ» στάθηκε ο Ντελβέν Ντινγκά. Ο Αφρικανός μέσος, με δηλώσεις του στη «Δ.Τ», τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα (3-0) δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά:

«Κάναμε πραγματικά μια μεγάλη προσπάθεια απόψε. Δοκιμάσαμε την τύχη μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθειά μας. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, το πιστέψαμε, το κυνηγήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά και εν συνεχεία τόνισε:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αμυντική ή επιθετική δυσλειτουργία. Όλη η ομάδα δουλεύει συνολικά και είτε πετυχαίνουμε είτε αποτυγχάνουμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και πίσω δεχτήκαμε γκολ με αποτέλεσμα μην καταφέρουμε να πάρουμε το σκορ που θέλαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: