Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«Ο Άρης στην Γ’ Εθνική»

zindros_10-604x345
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o παλαίμαχος επιθετικός του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος.
Μίλησε για την κατάσταση των “Κίτρινων”, ανέφερε πως υπάρχουν μηδαμινές ελπίδες να καταφέρει να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ η ομάδα και τόνισε πως πρέπει όλοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.
Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα πρέπει να βρεθεί στην Γ’ εθνική ώστε να καταφέρει να ξεχρεώσει και να κάνει μια καινούρια αρχή. 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζήνδρος:
Για την κατάσταση του Άρη:
“Η κατάσταση μας στεναχωρεί όπως στεναχωρεί και τον καθένα. Είναι τραγική και πρέπει να κοιτάξουμε τι μέλλει γενέσθαι και την επόμενη μέρα”.
Για την αδυναμία της ομάδας να πάρει νίκες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:
“Δυστυχώς οι εποχές που κάναμε το 17 στα 17 περάσανε και μας στεναχωρεί που κάναμε  μόνο μια νίκη στο Χαριλάου. Δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας και στον κόσμο αυτό. Ο κόσμος έχει δείξει πολύ μεγάλη στήριξη όμως υπάρχει ένα όριο και πλέον έχει απογοητευτεί. Πρέπει να συζητάμε για το νέο όραμα που θα δώσουμε στον κόσμο και την συνέχεια που θα γίνει”.
Για το αν μπορεί να παραμείνει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ:
“Δεν θέλω να ξεγελάμε τον εαυτό μας και τον κόσμο. Οι πιθανότητες μας είναι μηδαμινές έως ανύπαρκτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος καθώς αυτό αρμόζει στον Άρη αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές”.
Για το αν πρέπει να αναλάβουν νέα πρόσωπα:
“Όπως στην πολιτική έτσι και στην ομάδα πρέπει να μπούνε νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι έτσι ώστε να πιστέψει ο κόσμος σε αυτούς. Βέβαια, πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις και κάποια δεδομένα και να μην ψαχνόμαστε πάλι αργότερα. Βεβαίως, υπάρχουν άνθρωποι που ίσως και να ασχοληθήκανε ως παράγοντες στο ποδόσφαιρο παλαιότερα, όχι όμως από θέσεις προέδρων. Το θέμα είναι με ποιες προϋποθέσεις αλλά και σε ποια κατηγορία. Το θέμα είναι πως θα φύγουν τα χρέη από πάνω μας. Αν μας βαραίνουν αυτά τα χρέη για 10 χρόνια θα ξαναπέσουμε. Πρέπει να γίνουν συζητήσεις και να υπάρξουν άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια που θα επιφορτιστούν ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Κανένας έξυπνος επιχειρηματίας δεν αγοράζει χρέη”.
Για το αν πρέπει να πέσει ο Άρης στην Γ εθνική:
“Είμαι υπέρ της Γ’ εθνικής. Πρέπει να φύγουν τα χρέη από πάνω μας. Η ομάδα είναι σε μια τροχιά και πρέπει να μπει στο σωστό δρόμο. Να βρεθεί εκεί που της αρμόζει και εκεί που την θέλουν όλοι οι Αρειανοί. Από την στιγμή που φεύγουν τα χρέη οτιδήποτε γίνει είναι καλό. Αυτό που πάλι λέγεται πως πρέπει να μείνεις τρία χρόνια στην Γ’ δεν ισχύει από όσο ξέρω. Υπάρχουν παραθυράκια και λύσεις και θα πρέπει όλα να τα σκεφτούμε. Να ζυγίσουμε τις επιλογές και να βρούμε το καλύτερο σενάριο”.
 Για το γεγονός πως ο Λάμπρος Σκόρδας θέλει να παραμείνει:
“Υπάρχει το καταστατικό, η ΚΜΑ και η Γενική Συνέλευση. Είναι διορισμένος μέχρι τον Ιούνιο και μετά θα γίνει συνέλευση. Θα γίνουν δημοκρατικές διαδικασίες και όλα θα τα ζυγίσουμε”.
Για το αν υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συζητήσεις:
“Βεβαίως είμαστε ακόμα σε σκέψεις. Κάποιοι ενδιαφέρονται και κάποιοι το σκέπτονται. Δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος και να πω ονόματα. Οι άνθρωποι πονάνε και σκέφτονται τον σύλλογο. Όλα τα συζητάμε”.
Για το αν ευθύνονται οι παίκτες για τον υποβιβασμό:
“Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνες σε παίκτες. Αυτοί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αυτές είναι οι δυνατότητες τους και εκεί μπορούν να φτάσουν”.
Για τον κόσμο του Άρη:
“Η ομάδα φαίνεται πως έχει την στήριξη την αγαπάνε παρά το γεγονός πως έχει να πάρει τίτλο 40 χρόνια. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: