Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ ο Ηρακλής!

Με αφορμή την διαιτησία που είχε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αιγινιακό, ο Ηρακλής απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ, ζητώντας μάλιστα συνάντηση των δύο πλευρών.

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ ο Ηρακλής
Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η ΠΑΕ Ηρακλής στην ΚΕΔ την Τετάρτη, για την διαιτησία που είχε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αιγινιακό.

Επιπλέον, υπέβαλε αίτημα στον Πρόεδρο του θεσμικού οργάνου, με το οποίο ζητά συνάντηση των δυο πλευρών, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά τα θέματα που αφορούν την διαιτησία, ενόψει της φάσης των πλέι-οφ.

Σχετικά η ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απέστειλε σήμερα (19/03) ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ, με αφορμή τις διαιτησίες των δύο τελευταίων αγώνων στη Football League και συγκεκριμένα τη διαιτησία του κ. Γρατσάνη, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα 1926 και – ιδίως – αυτήν του κ. Τζήλου στον αγώνα του Αιγινίου, η οποία, μάλιστα, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ υπέβαλε αίτημα στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ. για συνάντηση των δύο πλευρών, προκειμένου να εκτεθούν αναλυτικά τα θέματα, που αφορούν στη διαιτησία, ενόψει της καθοριστικής φάσης των play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια: