Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μόγες: «Έχω ακόμη πολλά να κάνω»

Ο Ντέιβιντ Μόγες πήρε τα… πάνω του μετά την πρόκριση της Μαν. Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως η αποστολή που έχει αναλάβει μόλις άρχισε.

Μόγες: «Έχω ακόμη πολλά να κάνω»
Αναθάρρησε ο Ντέιβιντ Μόγες μετά τη νίκη-πρόκριση της Μαν. Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού με 3-0. Ο Σκωτσέζος τεχνικός εξήρε την παρουσία των παικτών του και του κόσμου, αλλά πρόσθεσε πως το έργο που έχει ξεκινήσει στους «κόκκινους διαβόλους» έχει μόλις αρχίσει.

«Το πρωί της Δευτέρας είχα πει ότι έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0 μετά την ήττα της Κυριακής από τη Λίβερπουλ. Έτσι, για να ανταποδώσουμε στον κόσμο για τη στήριξή του. Και σήμερα ήταν φανταστικοί. Άξιζαν να τους προσφέρουμε μια όμορφη βραδιά γιατί δεν τους έχουμε προσφέρει πολλές τέτοιες φέτος», τόνισε.

«Οι παίκτες μου ήταν προσηλωμένοι στο στόχο. Άλλωστε κι αυτοί ήταν πληγωμένοι και γνωρίζουν πρώτοι από όλους πως δεν έπαιζαν όσο καλά θα έπρεπε. Απόψε διόρθωσαν τα πράγματα, έδωσαν τα πάντα και δεν άφησαν τίποτα πίσω», πρόσθεσε.

Όσο για το αν νιώθει πλέον πιο… ασφαλής στον πάγκο, είπε: «Ο κόσμος μπορεί να δει την πρόκριση αυτή σαν αλλαγή σελίδας για μας, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου σαν να είμαι εδώ για πολύ καιρό. Έχω πολλά πράγματα να κάνω και δεν μπορώ να τα κάνω όλα αμέσως».

Για την απόδοση και τον τραυματισμό του Φαν Πέρσι, ανέφερε: «Μόνο συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να πετύχουν χατ-τρικ στο Champions League. Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι πολύ σοβαρός. Έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και θα δούμε την κατάστασή του το πρωί».

Ερωτηθείς για τη χρησιμοποίηση του Γκιγκς για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες στην ενδεκάδα, απάντησε: «Είναι απίστευτο πόσα παιχνίδια έχει παίξει σε αυτή τη διοργάνωση. Ήταν φανταστικός. Όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει για πάντα και πρέπει να βρούμε έναν νέο Γκιγκς. Είναι 40 χρονών και προσπαθώ να κοιτάξω το μέλλον. Όμως από τακτικής άποψης τον χρειαζόμασταν απόψε».

Τέλος, για την κλήρωση της Παρασκευής είπε πως «… πάμε σαν αουτσάιντερ, αλλά αν είμαστε σε καλή κατάσταση θα δυσκολέψουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: