Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

«Θα το πάρει το παιχνίδι…»

Τον πρώτο λόγο για νίκη δίνει στον Παναθηναϊκό απόψε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Μάνος Μανουσέλης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα το πάρει το παιχνίδι…»
Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δίνει ο Μάνος Μανουσέλης στην αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων εκτιμά πως τόσο οι «πράσινοι» όσο και ο Σέρβος τεχνικός δεν θα επηρεαστούν πέρα πιθανώς από κάποια λεπτά στην αρχή του αγώνα από τη συγκινησιακή φόρτιση λόγω της μεγάλης επιστροφής του «Ζοτς» στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά ο Μάνος Μανουσέλης μίλησε στον Αντώνη Καρπετόπουλο για:

-το πώς θα επηρεάσει η επιστροφή του Ομπράντοβιτς τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό: «Το περιβάλλον δεν θα είναι εχθρικό για τον Ομπράντοβιτς. Θα είναι μία συγκινητική στιγμή και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού για 13 χρόνια και τον οδήγησε σε πολλούς τίτλους. Όταν θα αρχίσει το ματς θα υπάρξουν 3-4 λεπτά που θα υπάρξουν στιγμές αμηχανίας, όμως οι παίκτες θα είναι ανεπηρέαστοι. Στα πρώτα 2-3 λεπτά μπορεί να επηρεαστεί και ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς, αλλά συνέχεια θα είναι όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι».

-το ποιος θα νικήσει: «Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός με τη δύναμη της έδρας του θα το πάρει το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως θα εξελιχθεί σε ένα ματς Ομπράντοβιτς-Αλβέρτη, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν συμφέρει τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιχνίδι που το χρειάζεται και στο ΟΑΚΑ σπάνια χάνει τέτοια ματς».

-τα προβλήματα της Φενέρ: «Θεωρώ πως αν ο Ομπράντοβιτς έφτιαχνε μια ομάδα που ξέρουμε ότι του αρέσει δεν θα είχε πλέι μέικερ τον ΜακΚάλεμπ, δεν θα είχε στο ‘2’ τον Μπογκντάνοβιτς, δεν θα είχε τον Κλέιζα στο ‘4’ κλπ. Δεν μπορεί να παίξει με τρία γκαρντ, γιατί δεν έχει καν τρία γκαρντ συνολικά. Το θέμα είναι αν έχει παίκτες που κοουτσάρονται. Ο Ομπράντοβιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις πρωτοβουλίες, αλλά θέλει οι παίκτες να παίζουν για την ομάδα κι όχι για την πάρτη τους και απαιτεί να κάνουν αυτά που έχουν πει στην προπόνηση. Ο ΜακΚάλεμπ-για να μη τα μηδενίζουμε όλα-κάνει καλύτερη δουλειά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Δεν υπάρχει περίπτωση να μένει ένας παίκτης στο παρκέ χωρίς να κάνει αυτό που πρέπει. Πρόσφατα είδαμε πως έστειλε τον Μπιέλιτσα στα αποδυτήρια στη διάρκεια του αγώνα. Χρειάζεται χρόνο η Φενέρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: