Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πλήρωσαν τα λάθη τους αλλά μπορούν στην Λεωφόρο!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο και το λάθος στήσιμο του Αναστασίου, ελπίζοντας ότι παίκτες και προπονητής διδάχτηκαν από τα λάθη τους.
Τελικά ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε, όπως έπρεπε στο Ηράκλειο και έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα, που θα έκανε διαδικαστική την ρεβάνς στην Λεωφόρο. Και ο Αναστασίου έκανε λάθη και για μένα έστησε λάθος την ομάδα και οι παίκτες δεν είχαν την ενέργεια και τη συγκέντρωση που έπρεπε, με αποτέλεσμα να φθάσουν να κάνουν την πρώτη τελική προσπάθεια στο 57'. Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευτική και για μένα δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Παίκτες και προπονητής όφειλαν σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, διότι το κύπελλο είναι βασικός στόχος.
Αντίθετα με αυτά που ακούγαμε από δηλώσεις παικτών, προπονητή εγώ είδα την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο όχι για να κερδίσει, αλλά για να μην χάσει. Με τον Δώνη δίπλα στον Μέντες (δεν του βγήκε του Αναστασίου καθόλου αυτή η έμπνευση) και με τους Αμπέντ, Ζέκα στα άκρα, επιθετικά ήταν τελείως ακίνδυνος ο Παναθηναϊκός.
Ο  Μπέργκ έμοιαζε απομονωμένος , αφού και ο Αντζαγκούν χάθηκε. Με αυτό το σχήμα και με τον Παναθηναϊκό να παίζει με το μυαλό κυρίως στην άμυνα χάθηκε μία ώρα. Στο 58' μπήκε ο Καρέλης και αμέσως ο Παναθηναϊκός απέκτησε ζωντάνια στην επίθεση και έμοιαζε κάπως με τον Παναθηναϊκό, που περιμέναμε όταν μπήκαν και ο Πράνιτς και ο Κλωναρίδης. Στο μεταξύ σε μία στημένη φάση ο Παπάζογλου έπιασε στον ύπνο την άμυνα και έβαλε το γκολ. Στη συνέχεια ο Καρέληςκαι ο Σίλντεφελντ είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, δεν μπήκε και τώρα με το 0-1 στην πλάτη ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς της Λεωφόρου θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός στην άμυνα και αποτελεσματικός στην επίθεση, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.
Πιστεύω στην πρόκριση, αρκεί να δούμε άλλον Παναθηναϊκό από αυτόν που είδαμε στα Γιάννενα και στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός των ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα περάσει. Απλά χάθηκε μία ευκαιρία στο Ηράκλειο να μην έχει άγχος και πίεση η ομάδα στη ρεβάνς. Ο Αναστασίου, αλλά και οι παίκτες ελπίζω να διδάχθηκαν από τα λάθη τους και στη ρεβάνς σε ένα μήνα να κάνουν το αυτονόητο και να πάρουν την πρόκριση.
ΥΓ: Τελικά απ’ότι φάνηκε ο Μόγες άκουσε τις προτροπές των Αγγλων δημοσιογράφων, μελέτησε καλά το 0-3 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, χτύπησε με βαθιές μπαλιές στον χώρο και από τα άκρα και η Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση με το ίδιο σκορ, δηλαδή το 3-0.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: