Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Σκαριόλο: «Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποθέωσε Σπανούλη και Ολυμπιακό τονίζοντας πως η αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ευρώπης αποτελεί από μόνη της κίνητρο για τη Λαμποράλ Κούτσα εν όψει Παρασκευής.

Σκαριόλο: «Κορυφαίος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»
Το τρένο της πρόκρισης έχει χαθεί προ πολλού για τη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά ουδόλως αδιάφορα αντιμετωπίζει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ιταλός τεχνικός εξήρε τους «ερυθρόλευκους» και τον Βασίλη Σπανούλη.

«Αποτελεί πρόκληση να αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην έδρα τους. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και μεγάλο κίνητρο. Κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες μας να εξελιχθούν και να βελτιωθούν, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική μας θέση», τόνισε.

«Θέλουμε να υπερασπιστούμε τη φανέλα μας με περηφάνια και αφοσίωση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που παίζει πολλά σε αυτό το ματς. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύνολο που καθοδηγείται από τον Σπανούλη. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και το απέδειξε τόσο στον πρώτο ματς αγώνα, όσο και εκατοντάδες ακόμη φορές στη διάρκεια της καριέρας του. Η ομάδα μας έχει παρουσιάσει πρόοδο εσχάτως, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: