Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει παρασκήνιο, αλλά…»

Κανονικά θεωρεί πως είναι τα δύο ακυρωθέντα γκολ του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Λόρι Σάντσεζ και αναρωτήθηκε μήπως είχε δίκιο ο πρόεδρος της ομάδας του για τα όσα δήλωσε πρόσφατα.

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει παρασκήνιο, αλλά…»
«Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει παρασκήνιο», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΟΦΗ-Απολλων 2-0 ο προπονητής των γηπεδούχων, Λόρι Σάντσεζ με αφορμή τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν στην ομάδα του.

«Μας έδωσε δυο οφσάιντ που κατά την άποψή μας δεν ήταν», είπε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Αν μετρούσαν τα γκολ, το παιχνίδι θα είχε άλλη τροπή, ενώ δε θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει παρασκήνιο, όταν σου ακυρώνουν δύο γκολ αρχίζεις να αναρωτιέσαι».

Επιπλέον, συνέδεσε τις δύο επίμαχες φάσεις με τα όσα είχε πει πριν λίγο καιρό ο Σταμάτης Βελλής, αμφισβητώντας την ακεραιότητα του πρωταθλήματος. «Από ότι μου είπαν το πρώτο γκολ σίγουρα δεν ήταν οφ-σάιντ. Και αν ήταν, τότε πρέπει να αναρωτηθούμε αν ο πρόεδρός μας έχει δίκιο. Στο παιχνίδι μετράνε τα τέρματα. Κάναμε επίθεση, δεχθήκαμε ένα γκολ», δήλωσε ο Σάντσεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: