Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τζέραρντ: «Σεβασμός, αλλά όχι φόβος»

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ να σέβονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα την φοβηθούν κιόλας, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Τζέραρντ: «Σεβασμός, αλλά όχι φόβος»
Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει μια δύσκολη σεζόν, το ματς με την Λίβερπουλ την Κυριακή είναι 50-50, όπως δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας τόνισε πως αυτό δεν τους φοβίζει και ότι θα πάνε στο «Ολντ Τράφορντ» με σεβασμό.

«Είναι το παιχνίδι Νο.1 της σεζόν, όπως και αυτό με την Έβερτον. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που βλέπουμε όταν βγαίνει το πρόγραμμα τον Ιούνιο. Είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Περνάνε μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα πάμε εκεί με σεβασμό. Έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης και ξέρουμε πως μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Είναι ένα παιχνίδι 50-50, αλλά θα πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση».

Ο Άγγλος άσος κατέληξε: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ναι, οι οπαδοί τους θα είναι εκεί, αλλά δεν αυτοί που παίζουν μπάλα. Έχουμε συνηθίσει σε όλα τα πειράγματα που μας έχουν κάνει κατά καιρούς. Είναι ένα παιχνίδι 50-50 και όποιος παίξει καλύτερα θα το κερδίσει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: