Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μόνο εσύ, Κριστιάνο!

Ποιος άλλος θα ‘δινε τη λύση; Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Με δικό του γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε την αντίσταση της Μάλαγα (1-0) και συνεχίζει να οδηγεί άνετη την κούρσα!

Μόνο εσύ, Κριστιάνο (video)
Δεν είναι μόνο ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για το 2013. Είναι και ο απόλυτος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι όταν η «βασίλισσα» βρίσκει δυσκολίες –όπως αυτή τη φορά κόντρα στη Μάλαγα- σκοράρει και οδηγεί την ομάδα του στη νίκη (1-0).

Στο 25’ πήρε την μπαλιά απ’ τον Μπέιλ και με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 25ο στην φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε 24 συμμετοχές και το 240ο με την φανέλα των Μαδριλένων σε 235 παρουσίες, θέλοντας ακόμα δύο για να πιάσει τον Πούσκας.

Στη συνέχεια του αγώνα, η ομάδα του Αντσελότι είναι αλήθεια πως δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, είχε κάποιες καλές στιγμές με σουτ υπό καλές προϋποθέσεις κυρίως, ωστόσο δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της, ενώ στο τελευταίο 20 λεπτο, παρά την πίεση των Ανδαλουσιάνων άντεξε κι έφυγε με το διπλό απ’ το «Ροσαλέδα».

Ένα σκορ που ανέβασε τη Ρεάλ στους 70 βαθμούς, ούσα (προσωρινά) στο +6 και +7 από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα (αμφότερες με ματς λιγότερο) και πάει στο κλάσικο της επόμενης εβδομάδας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: