Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Και πού να ‘παιρνε μπρος νωρίτερα!!

Αυτή ναι, είναι Αιντχόβεν! Πήγε στην έδρα της Φίτεσε, έφυγε με το «διπλό» (2-1), πέτυχε την έκτη διαδοχική νίκη της και όλοι πλέον απορούν τι θα γινόταν αν είχε αυτήν την εικόνα νωρίτερα.

Και πού να ‘παιρνε μπρος νωρίτερα!
Κάλλιο αργά, πάρα ποτέ, λέει το ρητό. Αλλά αν ξεκινούσε αυτήν φοβερή πορεία νωρίτερα μέσα στη σεζόν, θα «χτυπούσε» ακόμα και πρωτάθλημα!

Με πολύ καλή εμφάνιση, η Αιντχόβεν νίκησε με σκορ 2-1 την Φίτεσε εκτός έδρας, για την 28η αγωνιστική της Eredivisie και προλαβαίνει να βγει μέχρι και Champions League.

Αντιθέτως, η ομάδα του Πέτερ Μποζ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της των τριών συνεχόμενων νικών της, χάνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά πλέον μπαίνει και σε περιπέτειες για την δεύτερη θέση.

Να το πιεις στο ποτήρι ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Φάσεις εκατέρωθεν, το πάθος και η θέληση για το ποιος θα πάρει το πάνω χέρι στο ματς να ξεχειλίζουν, με τις έξι κάρτες που βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή σε 45’ να το αποδεικνύουν. Αλλά μία ομάδα θα κατάφερνε να πάρει το προβάδισμα και αυτή ήταν η Αιντχόβεν.

Ο πολύ φορμαρισμένος Λοκάντια έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους(7’), για να έρθει έντεκα λεπτά αργότερα να ισοφαρίσει ο Λαμπιάντ με ατομική ενέργεια. Η λήξη του πρώτου μέρους όμως, βρήκε ξανά τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, καθώς ο Ντιπέι χρίστηκε σκόρερ λίγο πριν το μισάωρο(29’).

Αντίθετα, μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά. Προσεκτικά καλύτερα. Οι μεν γηπεδούχοι, αν και ήθελαν να φτάσουν στην ισοφάριση, δεν ήθελαν να ρισκάρουν να δεχθούν και δεύτερο τέρμα, ενώ η Αιντχόβεν είχε αυτό που ήθελε. Και το κράτησε μέχρι το τέλος, με το 2-1 υπέρ της να είναι το τελικό σκορ του αγώνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: