Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Βετούλας!

Ευχαριστημένος και με το παραπάνω ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανελευσινιακού, στην παράταση.

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Βετούλας
Ο Απόλλων Πάτρας έδειξε σθένος στο ματς με τον Πανελευσινιακό και παρότι βρισκόταν στο τέταρτο δεκάλεπτο στο -10, γύρισε το παιχνίδι, ισοφάρισε και στο τέλος πήρε πολύτιμη νίκη. Ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας, Νίκος Βετούλας. όπως ήταν λογικό ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του στους οποίους και απένειμε τα εύσημα.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σπουδαία νίκη και το πάθος που έδειξαν. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, χάσαμε τον Μπολντς στο τέλος του πρώτου μέρους και μετά όλοι αγωνισθήκαμε ακόμα πιο σκληρά. Επίσης την Πέμπτη μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Ρος, ο οποίος μπορεί να μείνει και 15 μέρες εκτός δράσης. Δώσαμε μια απάντηση σε όσους ρωτούσαν γιατί δεν παίζει. Είναι τραυματίας. Τραυματίστηκε και ο Μπολντς και το γεγονός αυτό συσπείρωσε την ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε», ήταν το σχόλιο του κόουτς των Πατρινών για το ματς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: