Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Φλεβαράκης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Τα Τρίκαλα πήραν σημαντική νίκη επί του ΑΓΟΡ, όμως αυτό δεν τους εξασφαλίζει την παραμονή με τον κόουτς της ομάδας, Κώστα Φλεβαράκη να τονίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Φλεβαράκης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Σημαντική νίκη πήραν τα Τρίκαλα κόντρα στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών ωστόσο όπως εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης η παραμονή στην κατηγορία δεν έχει «κλειδώσει».

«Καταρχήν να τονίσουμε ότι παίζαμε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και δύσκολο. Είχαμε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο, η ομάδα του Ρεθύμνου διαγράφει μία αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια στην Α1. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με άγχος. Η ενέργεια των παιδιών στο γήπεδο ήταν πολύ σημαντική καθώς και η ομαδικότητα και η προσοχή στο πλάνο, να περιορίσουμε στο τρέξιμο την ομάδα του Ρεθύμνου που είναι μία ομάδα που όποτε βρει ευκαιρία και εκτός τρέχει και αποδίδει πολύ καλά», είπε ο προπονητής των Θεσσαλών και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα δεν είχαμε τα πολλά λάθη που είναι πολύ σημαντικό χωρίς δεύτερες επιθέσεις. Στην επίθεση πιστεύω ότι με την στόχευση και τον ενθουσιασμό των παιδιών καταφέραμε να είμαστε συνεχώς πάνω στο σκορ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα αλλά θα συμφωνήσω με τον Γιώργο(Φούντα) ότι η ατμόσφαιρα στα Τρίκαλα είναι εντυπωσιακή τα παιδιά έχουν κερδίσει τον κόσμο με την προσπάθεια τους και ο κόσμος τους ανταμείβει. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο».

Από την πλευρά των παικτών των Τρικάλων ο Γιώργος Φούντας, είπε: «Σήμερα στο ματς με την ομάδα του Ρεθύμνου για μας δεν υπήρχε αύριο, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που θα μπορούσαμε να πάρουμε μέσα στην έδρα μας, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει αιφνιδιασμό, ταχύτητα και πολύ αθλητικούς παίκτες. Ότι σχεδιάσαμε να κάνουμε στο γήπεδο, το κάναμε, δηλαδή να σταματήσουμε τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας, να μην δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες από τα ριμπάουντ και στην επίθεση να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια σε όλους καθώς αυτή η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται στην Α1 με αυτόν τον κόσμο και με αυτόν τον ενθουσιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: