Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Βελλής: «Αμφιβάλλει κανείς πλέον ότι έχω δίκιο;»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη διαιτησία του αγώνα ΟΦΗ-Απόλλων ο Σταμάτης Βελλής, τονίζοντας παράλληλα ότι με αυτή του Βέροια-Ατρόμητος, που ενδιέφερε την ομάδα του, δικαιώνεται για όσα έχει πει.

Βελλής: «Αμφιβάλλει κανείς πλέον ότι έχω δίκιο;»
Ορθώς υποδείχθηκε σε θέση off side ο μέσος του Απόλλωνα, Χρήστος Μίνγκας στις δύο περιπτώσεις που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του πρώτου, Σταμάτη Βελλή.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφρας Ταξιαρχίας» τα έβαλε με τον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη, ο οποίος υπέδειξε πέναλτι στο 90’ της αναμέτρησης Βέροια-Ατρόμητος, όπου οι γηπεδούχοι που παλεύουν –και- με την ομάδα του για την παραμονή ισοφάρισαν σε 1-1.

Ο κ. Βελλής αναρωτήθηκε αν κανείς αμφιβάλλει πλέον ότι έχει δίκιο για τα όσα δήλωσε πρόσφατα, αμφισβητώντας ότι είναι καθαρό το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Κατ' αρχάς και χωρίς καμία δόση ειρωνείας να δώσω ειλικρινέστατα συγχαρητήρια στους παίκτες του ΟΦΗ για τον τρόπο που έπαιξαν, χωρίς να διεκδικούν στην ουσία τίποτα το σημαντικό για αυτούς σε αυτόν τον αγώνα. Μπράβο τους, γιατί δεν έπαιξαν σαν «ατρόμητοι»! Έτσι παίζεται ένα πρωτάθλημα κύριοι.

Να συγχαρώ επίσης τον κ. Μάνταλο για την πολύ καλή διαιτησία του σήμερα, με τέτοιες διαιτησίες ποιος θα μιλούσε και ας έχανε; (Απορία: αφού μπορείτε κύριε Μάνταλε, γιατί δεν σφυρίζετε πάντα έτσι;) Επίσης θα πω πως τα replay δικαιώνουν τους επόπτες για τις ακυρώσεις των δύο γκολ μας, έστω και πολύ οριακά ιδίως στην περίπτωση του δεύτερου τέρματος. Μακάρι να είχαμε τέτοια "ακρίβεια" και δικαιοσύνη από τα διαιτητικά τρία σε όλους μας τους αγώνες...

'Όσο για τον κ. Κουκουλάκη τι να πει κανείς; Νομίζω δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα, «μίλησε» μόνος του και τον είδε όλη η Ελλάδα. Μετά και τον «αγώνα» στην Βέροια δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ η να στεναχωρηθώ που δικαιώνομαι πλήρως σε αυτά που έχω πει τον τελευταίο καιρό για διαιτησίες και την συμπεριφορά κάποιων ομάδων, και για τα οποία τιμωρούμαι συνέχεια για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου! Αναρωτιέμαι, υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει πλέον ότι έχω δίκιο, εκτός του «Μουρίνιο» Καρπετόπουλου;

Πιστεύω πως πλέον έστω και αργά και ο τελευταίος οπαδός μας έχει αντιληφθεί πως η πρόταση που τους είχα κάνει ήταν η σωστή επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: