Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Την σπρώχνει στο γκρεμό!!

Ήταν που ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, είχε και την Χέρακλες, η οποία της έδωσε μια ωραιότατη «ώθηση» προς τα κάτω (2-1) και πλέον η Ρόντα είναι πολύ κοντά στον υποβιβασμό.

Την σπρώχνει στο γκρεμό!
Όχι τη χαριστική, αλλά σίγουρα της έδωσε μια δυνατή σπρωξιά προς τα κάτω!

Η Χέρακλες νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 την Ρόντα για την 28η αγωνιστική της Eredivisie, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει σε δυσχερέστατη θέση τους φιλοξενούμενους, αφού είναι με το ένα πόδι στην δεύτερη κατηγορία.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντε Γιόνγκε θα διατηρηθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να κινδυνεύουν, αλλά ούτε και να δείχνουν πως μπορούν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» έδωσε ο Χούμπερτς (14’) λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, αλλά η ισοφάριση ήρθε στο 43΄με τον Λίνσεν.

Πολύ καλύτερη στο δεύτεροι μέρος της αναμέτρησης η Χέρακλες. Και επιβραβεύτηκε για αυτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λίνσεν στο 73’.

Την ίδια ώρα ωστόσο, αγωνιζόταν η Ντε Χααγκ την Γκρόνινγκεν με τους γηπεδούχους ναν επικρατούν με σκορ 2-1. Σκόρερς για τους νικητές οι Άλμπεργκ (63’) και Μαλόνε (85’), ενώ για τους ηττημένους το γκολ σημείωσε ο Ζίφκοβιτς στο 78’. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: