Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Παλαίμαχοι ΑΕΚ κατά... πάντων!!

Με ανακοίνωση τους οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ επιτίθενται στον Χάρη Οικονομόπουλο αλλά και σε όσους προσπαθούν να βάλουν εμπόδια για τη Ν. Φιλαδέλφεια.
Ο σύνδεσμος των παλαιμάχων της Ένωσης αποφάσισε να πάρει θέση για τα τελευταία γεγονότα, με την ακόλουθη ανακοίνωση.
«Παρακολουθούμε με λύπη αλλά και οργή τα τελευταία γεγονότα της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι άνθρωποι που δηλώνουν Αεκτζήδες βάζουν εμπόδια στον μεγάλο αγώνα του Δημήτρη Μελισσανίδη για να γυρίσει η ΑΕΚ δυνατή και περήφανη στην αγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που ζήσαμε μεγάλες στιγμές μεγαλείου. Εκεί που θέλουμε να ζήσουμε νέες στιγμές δόξας.
Τώρα που η προσπάθειά του κορυφώνεται, μόνο ένας εχθρός της ΑΕΚ θα κινούσε οποιαδήποτε διαδικασία για να δυσκολέψει το όνειρο του κάθε Ενωσίτη. Τα ψέματα όμως, ευτυχώς τελείωσαν. Η ΑΕΚ επιστρέφει δυνατή παντού και «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Βιώσαμε εξευτελισμούς, υποβιβασμό, κατάρρευση. Όλα πίσω. Η ΑΕΚ από το καλοκαίρι προχωράει μπροστά, ΕΝΩΜΕΝΗ και Περήφανη. Επιτέλους πάρτε το ΟΛΟΙ απόφαση.
ΥΓ. Κύριε Οικονομόπουλε, αδειάστε μας τη γωνιά. Αρκετά σας περιμέναμε χωρίς αποτέλεσμα. Κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει την αναγέννηση της ΟΜΑΔΑΣ που μας τίμησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: