Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο κασκαντέρ της Ευρωλίγκας λέγεται Ολυμπιακός!!

Όταν μια ομάδα αρχίζει την Ευρωλίγκα και δεν χάνει πουθενά, είναι λογικό να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα… φώτα της δημοσιότητας.

Ο κασκαντέρ της Ευρωλίγκας λέγεται Ολυμπιακός!
Στην περίπτωση του Ολυμπιακού ωστόσο, η φετινή ιστορία μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο ενδιαφέρον! Αυτό που έγινε είναι το εξής: Όλοι μαζί στο λιμάνι προσπάθησαν να φτάσουν στο χείλος του γκρεμού και η αλήθεια είναι ότι παίρνουν πλέον το πρώτο βραβείο. Και δεν αφήνω στην άκρη κανέναν, πλην του κόσμου βέβαια, που πάει στο ΣΕΦ και συνεχίζει να χειροκροτεί στις ήττες!
Δεν θα γράψω λέξη για την αναμέτρηση στην Βαρκελώνη. Τα είδατε το ματς, ο καθένας σχημάτισε άποψη, άλλωστε ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά «λίγος» αριθμητικά και αυτό έπαιξε ρόλο στο τέλος για να λυγίσει. Το μοναδικό που έχει σημασία πλέον, είναι τι θα κάνει η ομάδα στην συνέχεια και γιατί έφτασε εδώ!
Ο… απόλυτος κασκαντέρ της διοργάνωσης, είναι ο Ολυμπιακός. Συνήθως αυτοί οι τύποι όπως ξέρετε ντουμπλάρουν τον πρωταγωνιστεί και παίρνουν την θέση του στις δύσκολες σκηνές. Ε, ο Ολυμπιακός ντούμπλαρε τον… εαυτό του. Και το έκανε απερίγραπτα άσχημα. Αποτυχημένα. Διοίκηση και Μπαρτζώκας δεν πέτυχαν στην αντικατάσταση του Λο και το γνωρίζουν. Δεν έχει σημασία καμία δικαιολογία, δυστυχώς μετράει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες χτυπάνε, μα και όταν δε χτυπάνε, «φουσκώνουν» και ξεφουσκώνουν. Πολύ άγχος. Η ομάδα που σάρωνε στην πρώτη φάση, έγινε  ένα σύνολο που πρώτα έκανε δυο σερί ήττες, «απάντησε» με τρεις νίκες και τώρα έχασε τέσσερις φορές.  Έναν μήνα με χαμένα αποτελέσματα για τον  πρωταθλητή Ευρώπης, δεν είναι και λίγο πράγμα.
Τι «λέει» η συνέχεια; Νίκες και μόνο νίκες. Δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει, αν προκριθούν και με τρία ροζ φύλλα. Αυτό που οφείλουν να κοιτάζουν είναι να μαζευτούν υγιείς και να παίξουν για το 4/4. Πρώτα μέσα με την Λαμποράλ. Μετά στον σούπερ- τελικό(ρε που κατάντησαν) στην Μάλαγα και κατόπιν με Έφες(έξω) και Παναθηναϊκό(μέσα). Ο αθλητισμός έχει ένα στοιχείο: Το αποτέλεσμα που θα φέρεις, ξεχνιέται όταν φέρεις το επόμενο. Οπότε με 4/4 νίκες θα ξεχαστούν οι 4/4 ήττες! Α, να παίξουν και καλύτερα, αυτό μην το πετάνε στα σκουπίδια…

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: