Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κι όμως, θα δούμε ματσάρα!!

«Ντου από Παντού» για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ. Διαβάστε γιατί και οι δύο έχουν τεράστια κίνητρα...
Εγώ δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει σήμερα. Σίγουρα η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων δείχνει πολλά, αλλά ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Κι αυτό το γνωρίζει ο καθένας που ασχολείται με την μπάλα.
Τεράστια
Αυτό που βλέπω σίγουρα, πάντως, είναι ότι και οι δυο ομάδες έχουν τεράστια κίνητρα. Η καθεμιά από την πλευρά της, βέβαια.
Η σωτηρία
Ο Άρης θέλει το τρίποντο μέσα στην έδρα του όχι μόνο για το πρεστίζ, αλλά κυρίως για να μπορέσει να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για την σωτηρία του.
Με νύχια και δόντια
Και η αλήθεια είναι ότι με νίκη θα πάρει πάνω του ψυχολογικά και θα παλέψει με νύχια και δόντια όλα τα επόμενα ματς.
Συνεχόμενο
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού. Και σίγουρα τόσο ο Γεωργιάδης, όσο και οι παίκτες θέλουν δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο σε ντέρμπι.
Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα δεν πήγαινε καλά. Άλλαξε ο προπονητής κι απ’ ό,τι φαίνεται άλλαξε προς το θετικότερο και η ψυχολογία.
Σημαντικό
Για τον δικέφαλο, λοιπόν, αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό από πολλές απόψεις στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο που γίνεται.
Ματσάρα
Ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους, που δεν έχουν όπως είπα να κάνουν μόνο με το πρεστίζ για τις δυο ομάδες, αναμένεται να γίνει ματσάρα. Κι ας κερδίσει όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: