Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Βαλντέζ: «Μπάγερν της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»

Ως το αντίστοιχο της Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα χαρακτήρισε ο Νέλσον Βαλντέζ τον Ολυμπιακό. «Ζω ένα όνειρο», είπε χαρακτηριστικά ο Παραγουανός επιθετικός.

Βαλντέζ: «Μπάγερν της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»
Ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος -αλλά και γενικότερα με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό- παρουσιάστηκε ο Νέλσον Βαλντέζ.

Μιλώντας στη NOVA μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (2-0), ο Παραγουανός τόνισε ότι ζει ένα όνειρο στους «ερυθρόλευκους» και δε δίστασε να τους παρομοιάσει με την Μπάγερν.

Αναφερόμενος, δε, στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει να παίξει αμυντικά, αλλά να κάνει το παιχνίδι του και να πανηγυρίσει την πρόκριση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλντέζ

Για το πρωτάθλημα: «Είναι το πρώτο μετά το 2004, αν και είχα πάρει το Σουπερ Καπ στην Ρωσία! Είμαι πολύ χαρούμενος, ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έχει δώσει, ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να δώσω κι άλλες χαρές στους φίλους του συλλόγου».

Για το γλέντι στα αποδυτήρια: «Το πανηγυρίσαμε, τραγουδούσαμε, ρίξαμε νερό, αλλά από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ματς με την Γιουνάιτεντ. Πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο, για να απολαύσουμε τους καρπούς αυτού που πετύχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό ματς, θέλω να βοηθήσω και να γράψουμε ιστορία».

Για τα πλάνα ενόψει Γιουνάιτεντ: «Στόχος μας δεν είναι να παίξουμε άμυνα, παρά το προβάδισμα που έχουμε από το πρώτο ματς. Δεν θέλουμε να κάνει το παιχνίδι της, θέλουμε να πατήσουμε στο πλεονέκτημα που έχουμε και να καταφέρουμε τελικά να πάρουμε μία μεγάλη πρόκριση».

Για τις εντυπώσεις από τη χώρα μας: «Εδώ βιώνω ένα όνειρο. Είχα επαφές χρόνια με τον Ολυμπιακό, τελικά ήρθα εδώ, στην… Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας και είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: