Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Πρώτα το μηδέν, μετά να σκοράρουμε»

Τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης τον Εργοτέλη ανέλυσε ο Γιώργος Ζησόπουλος εν όψει του σημερινού ματς των δύο ομάδων στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Πρώτα το μηδέν, μετά να σκοράρουμε»
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξει ο Αστέρα Τρίπολης στην αμυντική του λειτουργία κόντρα στον Εργοτέλη, ώστε να μην βρεθεί πίσω στο σκορ και στη συνέχεια να προσπαθήσει να πετύχει κάποιο γκολ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο 29χρονος μέσος τόνισε πως οι Κρητικοί διαθέτουν επικίνδυνη μεσοεπιθετική γραμμή, κάτι που τους αναγκάζει να κρατήσουν το «μηδέν» στα μετόπισθεν και στη συνέχεια να ψάξουν τον τρόπο με τον οποίο θα βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας χαφ στο Novasports

«Ο στόχος είναι να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στη βαθμολογία εν όψει των πλέι οφ. Ξέρουμε πως ο Εργοτέλης θέλει τους βαθμούς γιατί ακόμα δεν έχει αποφύγει το ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Θα αντιμετωπίσουμε το ματς, όπως όλα τα υπόλοιπα, να πάρουμε τους τρεις πόντους και να κάνουμε στη συνέχεια ταμείο.

Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από την εικόνα του Εργοτέλη, κοιτάμε την ομάδα μας και αν είμαστε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Ο Εργοτέλης έχει γρήγορη μεσοεπιθετική γραμμή και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αυτό θα προσέξουμε, να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα μπορούμε να σκοράρουμε γιατί έχουμε ικανούς παίκτες μπροστά.

Δεν μπορώ να ξέρω την τακτική του Εργοτέλη, συνήθως οι ομάδες παίζουν κλειστά στην Τρίπολη και στοχεύουν στην αντεπίθεση. Κάτι τέτοιο περιμένω και από τον Εργοτέλη. Εμείς πρέπει να δούμε πως θα ανοίξουμε την κλειστή άμυνα για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε.

Έχουμε ποιότητα, ομαδική και ατομική. Θέλουμε συγκέντρωση και πάθος για να βγάλουμε την ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ουσέρο και ο Εντό είναι πολύ ποιοτικοί και έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα, αλλά απουσίες υπάρχουν σε κάθε ματς και έχουμε δείξει πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Πιστεύω πω τα παιδιά που θα τους αντικαταστήσουν θα κάνουν αυτό που πρέπει και στο φινάλε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: