Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Γουστάρει» Κομπανί η Μπάρτσα!

Σε αναζήτηση «βαρβάτου» κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Μπαρτσελόνα ενόψει καλοκαιριού και το όνομα του Βινσέντ Κομπανί μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

«Γουστάρει» Κομπανί η Μπάρτσα
Ποιες οι δυσκολίες. Είτε έμενε, είτε τώρα που φεύγει ο Πουγιόλ, η Μπαρτσελόνα θα έπαιρνε σίγουρα στόπερ. Πόσο μάλλον τώρα που ο αρχηγός αποχωρεί. Τα ονόματα κατά καιρούς πολλά, αλλά τελευταία και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, έχει ξεκινήσει ένας «έρωτας» για την περίπτωση του Βινσέντ Κομπανί.

Ο «κάπτεν» της Μάντσεστερ Σίτι είναι... κολόνα στην άμυνα και στα δύο παιχνίδια, όπου οι «μπλαουγκράνα» τον αντιμετώπισαν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι άνθρωποι του καταλανικού συλλόγου σχημάτισαν ακόμα καλύτερα εικόνα για τις ικανότητές του.

Άλλωστε είναι σε πολύ καλή ηλικία (27 ετών), παίζει χρόνια σε τοπ επίπεδο, είναι αρχηγός στους «πολίτες» κι όλα –προφανώς- αρέσουν στην ομάδα της Βαρκελώνης. Πάντως υπάρχουν και εμπόδια σε πιθανή κρούση. Διότι αρχικά το συμβόλαιό του με τη Σίτι εκπνέει το 2018, ενώ είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει για ένα... κομμάτι ψωμί!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: