Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Γιάννενα όπως Ολυμπιακός και το πέναλτι-μαϊμού!!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για την επικίνδυνη αποστολή του Παναθηναϊκού και την... τρομερή ομάδα της Βέροιας!  
Στην αρχή της εβδομάδας και μετά το άνετο 4-1 επί του Αρη που ακολούθησε το επιβλητικό 3-0 επί του Ολυμπιακού υπήρχε μία μικρή χαλαρότητα στους παίκτες , η αλλιώς αν θέλετε ένας υπέρμετρος ενθουσιασμός. Ο Αναστασίου το είδε και μαζί με τους συνεργάτες του προσπάθησε να το διορθώσει. Εχει μιλήσει πολύ με τους παίκτες όλη την εβδομάδα και ελπίζει, ότι το ματς στα Γιάννενα θα το αντιμετωπίσουν με την ψυχή και το πάθος , που αντιμετώπισαν και τον Ολυμπιακό στην έδρα του.
Μπορεί το κομβικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτό με τον ΟΦΗ, που ακολουθεί, αφού πρόκειται για ημιτελικό κυπέλλου, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από συνεχόμενες νίκες και επιβλητικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, για να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο και να μπει με καλή ψυχολογία στα play off. Μπέργκ και Καρέλης ήταν οι παίκτες, που είχαν σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που έγινε στην Λεωφόρο πάλι Κυριακή μεσημέρι στις 15:00 , αλλά κεκλεισμένων των θυρών.
Και μάλιστα αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο που ο Καρέλης έβαλε υπέροχα και καθοριστικά γκολ, με τα οποία έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Για αυτό είναι πιθανό να δούμε τον Καρέλη δίδυμο με τον Μπέργκ στα Γιάννενα. Εξάλλου ο Καρέλης ήταν ο πρωταγωνιστής και στη τελευταία εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στην περιφέρεια. Είχε σκοράρει με υπέροχο τρόπο και είχε ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Από κει και πέρα τόσο η υποδοχή της ομάδας, όσο και το γεγονός, ότι 200 οπαδοί πήγαν και είδαν την προπόνηση που έκανε η ομάδα στα Γιάννενα δεν μου έκανε εντύπωση. Απλά για άλλη μία φορά φάνηκε η στήριξη που έχει η ομάδα από τον κόσμο , φέτος, όσο καμία άλλη φορά και νομίζω ότι οι παίκτες στα Γιάννενα πρέπει και για αυτό να δώσουν κάτι παραπάνω. Για τον κόσμο, που τους στηρίζει παντού.
ΥΓ: Στο ….πεντακάθαρο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε μία ομάδα , που ξαφνικά στις τελευταίες αγωνιστικές κάνει πορεία για να βγει …..Ευρώπη αν και παλεύει να σωθεί. Η Βέροια έχει πάρει 9 βαθμούς στα 5 τελευταία παιχνίδια και έχει μείνει αήττητη κιόλας.
Μετά τη νίκη με 3-0 στο ΟΑΚΑ επί της Καλλονής αυτή την αγωνιστική πήρε 1-1 από τον Ατρόμητο με πέναλτι –μαιμού. Όπως με πέναλτι μαιμού είχε ισοφαρίσει και τον Παναθηναϊκό , αλλά τελικά εκείνο το ματς το έχασε με 3-1 αφού ο Μπέργκ δεν σταματιόταν ούτε με την ….παράγκα. Ντροπή σου Βελλή και ντροπή σε όσους στιγματίζουν αυτό το …κρυστάλλινο ελληνικό πρωτάθλημα….
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: