Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό»

Αισιόδοξος ότι ο Εργοτέλης θα παρουσιαστεί όπως πρέπει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη εμφανίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης.

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό»
Δύναμη, πάθος και τακτική πρέπει να έχει ο Εργοτέλης για να πάρει κάτι θετικό στον αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου της κρητικής ομάδας στο Novasports:

Για το αν έχει σωθεί η κατηγορία:

«Δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω και έχουμε στραβοπατήσει σε αρκετά ματς. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να παίρνουμε ό,τι μπορούμε για να μην περιμένουμε στο τέλος».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και ειδικά στην έδρα του παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εάν παρουσιαστούμε όπως πρέπει μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το ποια στοιχεία θα κρίνουν το παιχνίδι:

«Παίζει ρόλο η δύναμη, το πάθος και σίγουρα το πως θα παίξουμε τακτικά. Όλα τα στοιχεία πρέπει να τα έχουμε σε μεγάλο βαθμό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει κάποιο όριο βαθμών που να δίνει τη σωτηρία:

«Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια υποδεέστερες ομάδες παίρνουν βαθμούς που δεν τους περίμενε κανείς, κάθε ματς το κοιτάμε διαφορετικά και αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: