Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Πληρώσαμε το πρώτο κακό δεκάλεπτο»

Το κακό ξεκίνημα του στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, πλήρωσε ο ΑΓΟΡ με την ήττα του στη θεσσαλική πόλη, όπως τόνισε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

«Πληρώσαμε το πρώτο κακό δεκάλεπτο»
Το Ρέθυμνο δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, για την 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και αυτό το… πλήρωσε με ήττα. Ο κόουτς του ΑΓΟΡ, Γιώργος Καλαφατάκης απέδωσε στο κακό πρώτο δεκάλεπτο το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

«Ήταν ένα παιχνίδι για τα Τρίκαλα δίχως αύριο, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε σε μια καυτή έδρα, μια ομάδα η οποία θεωρώ ότι πρέπει να είναι παράδειγμα για πολλές ομάδες με τις δυνατότητες που έχει, τα παιδιά αυτά παίζουν πάνω από τις δυνατότητες τους και συγχαρητήρια στον κόουτς και σε όλη αυτή τη δουλειά που κάνουνε. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αξίζει αυτή η ομάδα και ο κόσμος, βλέπουμε ουσία και πάθος και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι σίγουρο ότι πληρώσαμε το πρώτο κακό δεκάλεπτο, μπήκε με μεγάλη ψυχολογία και ρυθμό η ομάδα των Τρικάλων, είχαμε δύο παίκτες σε κακή μέρα που ήταν σημαντικοί για μας και οι δώδεκα πόντοι του πρώτου δεκαλέπτου τελείωσαν το παιχνίδι. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια να κάνουμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα την ένατη νίκη και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε και πάλι καλή συνέχεια», σχολίασε ο προπονητής των Κρητικών.

Εκ μέρους των παικτών, ο Νταμίρ Λάτοβιτς, είπε: «Από όλα αυτά που λέγαμε να κάνουμε την προηγούμενη βδομάδα για τον αγώνα εδώ στα Τρίκαλα δεν κάναμε τίποτα, χάσαμε το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο. Παλέψαμε να γυρίσουμε το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο δεν τα καταφέραμε και χάσαμε σε ένα εύκολο όπως εξελίχθηκε για τα Τρίκαλα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: