Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Χαμένη ευκαιρία!!

Την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις Μπρέντφορντ και Λέιτον Όριεντ έχασε η Γουλβς. Οι «λύκοι» έμειναν στο εντός έδρας 0-0 με τη… γειτόνισσα και προτελευταία Σρούσμπερι και είδαν το σερί των εννέα συνεχόμενων νικών τους να σταματά.
Με αυτήν την ισοπαλία η ομάδα του Κένι Τζάκετ έφτασε τους 77 βαθμούς σε 35 ματς, έναν περισσότερο από τη 2η πλέον Μπρέντφορντ και τρεις από την 3η Λέιτον Όριεντ, η οποία έχει πάντως δύο αγώνες περισσότερους.
Εκτός των πρωτοπόρων, το μενού της 37ης αγωνιστικής περιελάμβανε «γκέλα» και για την 5η της βαθμολογίας Ρόδεραμ, η οποία (επίσης εντός έδρας) ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Γουόλσολ και έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» στην 4η θέση την Πρέστον, η οποία υποδέχεται τη Δευτέρα (17/3) τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα.
Σημαντικό βήμα για την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου πραγματοποίησε η Πίτερμπρο, η οποία στη «μάχη» της 6η θέση νίκησε εκτός έδρας την ΜΚ Ντονς με σκορ 2-0 και πλέον βρίσκεται στο +6 (58β. έναντι 52β.) από τη σημερινή αντίπαλό της.
Σε ότι αφορά την «ουρά» της βαθμολογίας, μεγάλη κερδισμένη ήταν η Τρανμίρ! Οι «ρόβερς» ήταν οι μόνοι που πήραν τους τρεις βαθμούς σήμερα (3-2 την ουραγό Νοτς Κάουντι) και αποσπάστηκαν δύο πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Μπρέντφορντ επικράτησε (1-0) στο ντέρμπι με τη Λέιτον Όριεντ.
Αναλυτικά η 37η αγωνιστική της League One:
Λέιτον Όριεντ – Μπρέντφορντ 0-1
Μίλτον Κέινς Ντονς – Πίτερμπρο 0-2
Ρόδεραμ – Γουόλσολ 1-1
Γουλβς – Σριούσμπερι 0-0
Καρλάιλ – Στίβενεϊτζ 0-0
Κρου - Όλνταμ Αθλέτικ 1-1
Τρανμίρ - Νοτς Κάουντι 3-2
Μπράντφορντ – Τζίλιγχαμ 1-1
Κρόουλι – Κόλτσεστερ 1-0
Μπρίστολ Σίτι – Σουίντον 0-0
Κόβεντρι - Πορτ Βέιλ (16/3)
Πρέστον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ  (17/3)
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: