Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Το… ατού του Αλαφούζου!

Προσπάθεια να βρει λύση στο θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη καταβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος, έχοντας ως «όπλο» ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ!

Το… ατού του Αλαφούζου
Το βάρος στην υπόθεση της αδειοδότησης έχει ρίξει το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεν θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολλές ώρες προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε το «τριφύλλι» να εξασφαλίσει την άδεια που θα του επιτρέψει να παίξει στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και κατά συνέπεια να πάρει την άδεια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης και εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν επαφές και με τους τελευταίους πιστωτές, με τους οποίους δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Παράλληλα, όμως – σύμφωνα με την «Live Sport» ο Αλαφούζος έχει ένα ατού, το οποίο προέρχεται μέσω μιας σημαντικής επιχειρηματικής συμφωνίας και το ποσό ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα σκοπεύει να τα εμφανίσει στον σχετικό φάκελο με εγγυητική, η οποία πρέπει να φτάσει τα 6 με 7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των συνεργατών του προέδρου της ΠΑΕ με εκείνους τους προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ υπό οποιαδήποτε μορφή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: