Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Αθανασιάδης: «Παίζουμε ελεύθερα, κερδίζουμε εμπειρίες»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την παρουσία του Πανθρακικού αλλά και την προσωπική του απόδοση απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Αθανασιάδης: «Παίζουμε ελεύθερα, κερδίζουμε εμπειρίες»
Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στον Γιώργο Αθανασιάδη η ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του αλλά και την συνολική εικόνα της ομάδας.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ότι η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να παίζουν πιο ελεύθερα και να αποκτούν εμπειρίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Έκανα ένα καλό ματς αλλά αυτό δεν λέει κάτι για τι η ομάδα μου έχασε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, ήμασταν καλοί μέχρι την αποβολή αλλά και μετά από αυτή δείξαμε καλό πρόσωπο. Συνεχίζουμε.

Όταν παίζεις χωρίς κόσμο δεν έχεις και άγχος, ο Ολυμπιακός ήταν πιο ήρεμος. Από τη στιγμή που έχουμε σωθεί παίζουμε και εμείς πιο ελεύθερα, χωρίς άγχος και προσπαθούμε να αποκτούμε περισσότερες εμπειρίες. Όσες περισσότερες ευκαιρίες παίρνω από τον προπονητή μου, τόσο καλύτερα για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: