Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Βελλίδης: «Εκεί θα κριθεί το ματς…»

Όποια ομάδα παρουσιαστεί περισσότερο συγκεντρωμένη και αποδείξει πως θέλει περισσότερο τη νίκη θα κερδίσει το σημερινό ματς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάρκος Βελλίδης για το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός.

Βελλίδης: «Εκεί θα κριθεί το ματς…»
Στα σημεία που θα κρίνουν την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Μάρκος Βελλίδης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας του «Άγιαξ της Ηπείρου» υποστήριξε ότι «όποιος θέλει πιο πολύ το παιχνίδι, είναι πιο συγκεντρωμένος και κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες θα πάρει τη νίκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος γκολκίπερ στο Novasports

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό:

«Νομίζω ότι εκτός από ένα δυνατό παιχνίδι θα είναι και ένα ωραίο παιχνίδι, διότι θα αγωνιστούμε κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα, η οποία έχει δείξει ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αλλά νομίζω ότι και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ όμορφο ματς, όσοι έρθουν στο γήπεδο να το απολαύσουν αλλά εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη».

Για το που θεωρεί πως θα κριθεί το ματς:

«Έχουμε κάνει και πολύ καλά παιχνίδι, όμως έχουμε κάνει και μέτρια ματς τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την κατάσταση της ομάδας. Νομίζω ότι όποιος θέλει πιο πολύ το παιχνίδι, είναι πιο συγκεντρωμένος και κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες θα πάρει τη νίκη».

Για το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα:

«Έχω ξαναπεί ότι από τον Παναθηναϊκό έχω μόνο καλά πράγματα να θυμάμαι. Πέρασα πάρα πολλά χρόνια στην Παιανία και μόνο καλά μπορώ να σκέφτομαι για αυτή την ομάδα. Όταν την αντιμετωπίζω σαν αντίπαλος θέλω πάρα πολύ να κερδίσω για τη δική μου ομάδα. Πραγματικά μόνο καλά έχω να σκέφτομαι για τον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που τόσα χρόνια με υποστήριζαν και ουσιαστικά με δημιούργησαν σαν ποδοσφαιριστή».

Για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί επαγγελματικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

«Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχω συμβόλαιο δύο χρόνια με αυτή την ομάδα, περνάω πολύ όμορφα εδώ και μόνο αυτή υπάρχει στο μυαλό μου».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής:

«Νομίζω ότι οποιοσδήποτε Έλληνας αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί με το εθνόσημο. Έχω πει ότι για εμένα είναι τεράστια τιμή να ακούγεται το όνομα μου για την Εθνική ομάδα και πιστεύω ότι ο κ. Σάντος έχει δείξει ότι δεν αδικεί τους αθλητές και νομίζω ότι θα ξαναβρεθώ εκεί».

Για το αν είναι καλή χρονιά η φετινή για τον ίδιο:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι εδώ είμαι πολύ καλά. Έχω γίνει ένα με τους συμπαίκτες μου και όσο με βοηθάει η ομάδα και οι συμπαίκτες μου τόσο θα βελτιώνομαι. Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της και από την πλευρά μου αισθάνομαι πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: