Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μαρκόπουλος: «Χάσαμε εύκολα καλάθια»

Σε κάποια χαμένα εύκολα καλάθια στο τέλος απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΚΑΟΔ στην παράταση (90-85) ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Χάσαμε εύκολα καλάθια»
Απογοητευμένος από τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ έχασε τη νίκη στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, έδωσαν βροντερό ‘παρών’ και μας τίμησαν με την παρουσία τους και το γεγονός ότι βοήθησαν ως το τέλος, αλλά και την τιμή για τα 20 χρόνια του Κόρατς», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι καλή ομάδα ο ΚΑΟΔ, παίζει καλό μπάσκετ. Παίξαμε αρκετά καλά, αν και στην αρχή δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μάλιστα δύο φορές. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους αντιπάλους μας. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, τα καταφέραμε στο τέλος. Χάσαμε δύο εύκολα καλάθια στο τέλος. Αυτά συμβαίνουν, δώσαμε ευκαιρία στον ΚΑΟΔ να ισοφαρίσει. Είχαμε άσχημα ποσοστά στα τρίποντα. Έπαιξε και αυτό ρόλο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε δύο επιλογές στην τελευταία επίθεση. Να παίξει ένας εναντίον ενός ένας παίκτης ή να πάει στον Χαραλαμπίδη».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε ερώτηση για την απόδοση του Τζόουνς στην παράταση, αλλά και ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών, είπε: «Αν σφυρίχτηκαν δύο φάουλ που δεν έπρεπε να σφυριχτούν τι να κάνουμε; Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην παράταση δεν είχε λύσεις από τους παίκτες για να πάρουμε το παιχνίδι. Όσο τον Τζόουνς, είχαν κουραστεί νοητικά οι παίκτες και υπήρχε δυσαρμονία στον τρόπο με τον οποίο αμυνθήκαμε».

Από πλευράς παικτών του ΠΑΟΚ, ο σούτινγκ γκαρντ της ομάδας, Γιώργος Δέδας, είπε: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Ξέραμε ότι παίζει πολύ καλά τελευταία. Καμία ομάδα από τις πρώτες τέσσερις πρώτες δεν πέρασε εύκολα εδώ. Οι δύο είχαν ήδη χάσει εδώ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην παράταση και ήρθε το δικό μας παιχνίδι. Είχαμε το μομέντουμ του αγώνα, αλλά χάσαμε δύο προσπάθειες με τον Κώστα και τον Μαρκ και χάσαμε το παιχνίδι. Όταν τα ματς είναι κλειστά και χάνονται σουτ, αλλάζει το μομέντουμ κι αυτό έγινε σήμερα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και γιατί ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα και παρά την ήττα μας χειροκρότησαν. Αυτή είναι μία εικόνα που θέλουμε όλοι να κρατήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: