Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Η Άρσεναλ δεν αντέχει την πίεση»

Πεπεισμένος ότι η Άρσεναλ δεν μπορεί να χειριστεί την πίεση, όταν δεν έχει την μπάλα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί η Τότεναμ στο μεταξύ τους παιχνίδι, παρουσιάστηκε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

«Η Άρσεναλ δεν αντέχει την πίεση»
Την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ δεν βάζουν τα πόδια τους στη «φωτιά» εξέφρασε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ εν όψει του αποψινού ματς με την Τότεναμ.

Ο πρώην άσος των «κανονιέρηδων» και νυν των «σπιρουνών» στάθηκε στα αδύναμα σημεία της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, υπογραμμίζοντας ότι τα… χάνει όταν πιέζεται από τον αντίπαλο.

«Η Άρσεναλ είναι καλή ομάδα όταν έχει την μπάλα. Όταν δεν την έχει δεν είναι τόσο καλή. Όταν την βάζεις κάτω υπό πίεση δεν μπορεί να το χειριστεί», ανέφερε ο 30χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Εκτός από τον Φλαμινί δεν βρίσκω άλλον που να βάζει τον εαυτό του σε μια μονομαχία. Ο Ροσίσκι δεν είναι ποδοσφαιριστής τέτοιου τύπου. Ο Καθόρλα δεν αμύνεται. Ο Αρτέτα προσπαθεί να το κάνει, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του».

Ο επιθετικός από το Τόγκο κατέληξε: «Δεν έχουν κανέναν που μπορεί να πει «εάν πρέπει να κλοτσήσω, θα το κάνω. Εάν πρέπει να παλέψω, θα βάλω τον εαυτό μου μπροστά». Έτσι πρέπει να παίξουμε εμείς. Να τους πιέσουμε και να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: