Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η καλύτερη ομάδα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό και τις εντυπωσιακές του επιδώσεις στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. 
Άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση χάρισε στους φίλους του Παναθηναϊκού, που πήγαν στο γήπεδο, αλλά και σε όσους είδαν από την τηλεόραση η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στη νίκη με 3-0 από της Καλλονής. Που και βαθμολογικά πλέον-αλλά κυρίως ουσιαστικά- είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος στον δεύτερο γύρο, αφού μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί της Καλλονής είναι με 32 βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου γύρου, με τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ να ακολουθούν.
Οι «πράσινοι» σε αυτόν τον δεύτερο γύρο έχουν 10 νίκες 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και δείχνουν πλέον εδώ και οκτώ παιχνίδια μεγάλη σταθερότητα σε αποτελέσματα. Ανεξάρτητα αν παίζουν καλά , η όχι κερδίζουν , ενώ ακόμα και οι αλλαγές στην ενδεκάδα δεν επηρεάζουν την ομάδα. Στο παιχνίδι με την Καλλονή δεν έπαιξαν οι Μπέργκ, Ζέκα, Νάνο, Αμπέντ, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και δεν φάνηκε διαφορά.
Και σε άλλα παιχνίδια στην διάρκεια του δευτέρου γύρου, ο Παναθηναϊκός έχει παίξει χωρίς βασικούς παίκτες και πάλι έχει κερδίσει(χωρίς Μπέργκ με ΠΑΣ στα Γιάννενα). Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα και η καλύτερη ομάδα στον δεύτερο γύρο . Και με βάση την βαθμολογία, αλλά και την απόδοση στα περισσότερα ματς, αλλά και με συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Πήγε μέσα στο Καραϊσκάκη και έβαλε ….ξεκούραστα τρία γκολ, σπάζοντας το αήττητο του Ολυμπιακού. Εκανε το καλύτερο του παιχνίδι στην χρονιά και κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο με 2-1 ενώ θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ. Πάει στην περιφέρεια πλέον και έχει μάθει να κερδίζει(Βέροια, Πανθρακικός, Γιάννενα), η Λεωφόρος γίνεται και πάλι κάστρο, με 6 νίκες και 1 ισοπαλία στον δεύτερο γύρο και 15-4 γκολ.
Παίκτες βελτιώνονται, όπως ο Ντίνας, που ήταν ο πρωταγωνιστής με την Καλλονή, αλλά και ο Καρέλης, που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και έφθασε τις 7 ασίστ στο πρωτάθλημα. Η Ακαδημία πλέον παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Καπίνο, Χουχούμης(μετά από καιρό ήταν και πάλι καλός), Δώνης, Ρισβάνης, Γιαννιτσάνης ήταν οι πέντε παίκτες της ενδεκάδας, όταν τελείωσε το παιχνίδι, όλοι προέρχονται από την Ακαδημία.
Ο Παναθηναϊκός δουλεύει με ένα πλάνο, που φαίνεται στο γήπεδο και αυτό είναι που αρέσει πολύ στον κόσμο. Η ομάδα βγάζει υγεία και παίζει ποδόσφαιρο, στρωτό , όπως έχει υποσχεθεί από την αρχή της χρονιάς ο Γιάννης Αναστασίου. Φυσικά σε μία τέτοια νέα προσπάθεια θα υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω. Το ζητούμενο είναι ότι βλέπεις μία θεαματικά βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Και αυτό είναι κάτι που σε κάνει σαν φίλο του Παναθηναϊκού να ελπίζεις, ότι κάτι υγιές και μεγάλο γεννιέται….
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: